Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ezt mire véljem?
Néhány hete bejelölt facen egy srác, elkezdtünk beszélgetni majd megvolt az első randi. A találka végén derült ki, hogy ő az exem egyik haverja. Mondta, hogy emiatt sajnos tabu vagyok neki. Ezek után mégis újra keresett, azt mondta nagyon jól érezte magát velem és nagyon tetszem neki, majd néhány nap múlva mondta, hogy igazából már nem érdekli, hogy az exem a haverja, inkább nem foglalkozik ilyenekkel. Aztán megvolt a második randi, az is jól sikerült. Igazából csak beszélgettünk, tóparton sétáltunk. Picit fura, de egyáltalán nem közeledek. 2 puszival köszönünk, nem volt semmi olyan megnyilvánulása ami kicsit is intimebb lett volna, pedig az első randi után kérdezte mit szóltam volna ha megcsókol, és tudja hogy nem utasítottam volna el. Másrészt viszont becsülöm, mert elég sokat beszéltünk szexről, és először azt hittem arra megy... De cseppet sem nyomul, így kétlem hogy csak meg akarna fektetni.
Egyébként ma beszélgettünk, szóbajött hogy szeretethiányom van, kérdeztem, hogy neki nem ismerős -e az érzés. Erre azt felelte nem, teljesen elégedett az életével, nem vágyik összebújásra és hasonlók. Aztán hozzátette, hogy "viszont nagyon örülök hogy megismertelek".
Eddig sem tudtam, hogy vajon mit akar vagy mit nem... Nem tudok kiigazodni rajta.
Szerintetek?
21N vagyok, ő 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!