Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ilyenkor mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Bejelölt facen egy srác, személyesen nem ismertük még egymást, elkezdtünk beszélgetni, elhívott randizni ami nagyon jól sikerült majd a randi végén szóbajöttek a közös ismerőseink és akkor derült ki, hogy az exem a haverja. Mondta, hogy sajnos így tabu vagyok neki, mert nagyon jóban vannak. Ez volt tegnap este, azóta mégis írogat, folyton bókol, hogy nagyon jól érezte magát velem, nagyon tetszem neki, kérdezte mikor találkozunk legközelebb. Ilyenkor mi van? Nem hiszem hogy beszélt exemmel. Habar tudja, hogy békésen váltunk el és jóban vagyunk. Azt nem mondtam neki, hogy exemet tuti nem zavarná ha lenne köztünk valami, mert így nem akartam erőltetni. Kérdezte is, hogy lefeküdtem-e vele. Nem tudom ez miert volt lényeges, de én ezek után úgy voltam vele, hogy nem lesz semmi. Viszont most mégis írogat és fűz tovább. Szerintetek?

21N, 22F

2015. jún. 19. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet még hezitál, hogy lehet e valami vagy mégsem...

vagy csak hallott az exedtől rólad és barátságot akar, esetleg az ex akar veled összejönni és ő "nyomoz", meg puhatolózik...

vagy nem is hezitál, rájött, hogy veled akar lenni...

2015. jún. 19. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi "összeesküvés" a háttérben, akkor szerintem egyszerűen annyi a helyzet, hogy bejössz neki és simán járna veled, de az exed jó haverja és attól fél, hogy ez nem tetszene neki. Így most hezitál, hogy egy jó barát esetleges elvesztése megéri-e neki. Ha biztos vagy benne, hogy az exedet nem zavarná a kapcsolatotok, akkor valahogy finoman tudasd ezt a sráccal és akkor nem fog többé hezitálni.
2015. jún. 19. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Bennem is megfordult hogy lehet valami "összeesküvés", de igazából exemnek nem volna oka ilyesmire. Jóban vagyunk, biztos hogy nem akar tőlem semmit, maximum szexre kellenék neki mikor épp nincs senkije, de tudja hogy nálam ez nem így megy. Alapvetően Sosem akart nekem rosszat, nagyon értelmes és jólelkű srác.

Gondoltam rá, hogy következő talinál megemlítem neki, hogy exemet tuti nem zavarná ha lenne köztünk valami, de nem szeretném ha úgy tűnne mintha "magamra akarnám beszélni".

2015. jún. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!