Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok jártatok már úgy, hogy beléd szeretett az egyik barát, barátnőtök? Mit érdemes ilyenkor tenni?
Nagyon jó kapcsolatom van vele. Tényleg az életem része. Nem szeretném elveszíteni, de azt sem akarom, hogy szenvedjen. Vonzódni nem vonzódok hozzá de igazából nem is tudom én eddig rá "úgy" sosem gondoltam.
Mit kellene tennem?
Akik voltak hasonló helyzetben tudnak mesélni történeteket?
Elég tanácstalan vagyok!
Jártam. Láttam a veszélyt hogy nem igazán jó ötlet összejönni vele, pláne hogy első párkapcsolat, első csók voltam a számára... De mégis belementem. 3 hét múlva beleszerettem másba. Képzelheted hogy érezte magát.
Igaz, azóta jóban vagyunk nincs harag, de ez nem garantált...
Felelős vagy érte érzelmileg.
Nem lépted át a határokat, nem adtál neki olyan bánásmódot, ahogy az ember a szerelmével bánik? Enélkül el nem tudom képzelni, hogy beléd szeretett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!