Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze vissza hantázik, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vissza hantázik, vagy tényleg nem emlékszik?

Figyelt kérdés

Vagy én öregszem, vagy a sráccal van valami.:D

1. eset:Múlt hét péntek estére megbeszéltünk egy találkát, de mondtam neki, hogy részemről még nem tuti, jelentkezem előtte. Jelentkeztem, közölte, hogy 30percen belül ír, mikor, hol. Nem írt. Rákérdeztem, közölte, nem volt biztosra megbeszélve.

2. eset: egyik nap mondta, hogy KEDDEN vizsgázik. Kedden rákérdeztem, hogy sikerült, közölte, hogy az még odébb van mert szerdán fog vizsgázni de aranyos vagyok, hogy érdeklődöm.

3. eset: csütörtökön jönnek ki a távoli haverjai(másik országból), és szerette volna, ha megismerem őket. Pénteken meg megbeszéltük, hogy este elmegyünk egy kerty buliba, még nem tudja, jönnek-e a srácok, de ha kell, ketten megyünk.

Na, tegnap beszélgetek a sráccal, és közli, hogy arról volt szó, hogy MA(azaz csütörtökön) megyünk el a külföldi haverokkal a kerty partyba...mondom nekem a péntek jó mert úgy intéztem. Ő máig abban a hitben él, hogy csütörtök volt megbeszélve, és végül megoldotta, hogy pénteken is megy velem valahova, de csütörtökön meg velük a buliba.

Őszintén, mi lehet ilyenkor valakinek a baja?

Múltkoris megbeszéltünk egy találkát, nem jelentkezett, aztán rákérdeztem, hogy máskor küldhetne egy üzenetet ha nemjó neki a találkozás, és erre ezt mondta: Miért, mikor volt ilyen?

szó szerint hülyének érzem magam.

2015. jún. 18. 11:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
"kerty party" :DD
2015. jún. 18. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista? Lehet, hogy tényleg nem emlékszik. Legközelebb adj neki egy asztali naptárat. :)
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után csak egy kérdésem van: Komolyan ezzel az alakkal szeretnéd, hogy alakuljon valami köztetek?
 4/10 A kérdező kommentje:

Jajj de buta vagyok, hogy úgy írtam, bocsánat. :D

A party miatt jött az 'y'. Kerti party * :D

Kollégista, külföldre jár iskolába(onnan a haverok), de minden hétvégén haza jön.

Ez nem egyetem, de felsőoktatási intézmény.:)

3. válaszoló, az utóbbi hetekben lett ilyen. 3 hónapja ismerem de csak most kezdtek fellépni ezek a gondok.:(

2015. jún. 18. 11:34
 5/10 Estienne ***** válasza:
78%
A kábszi rossz :-D
2015. jún. 18. 11:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Ő elítél minden ilyen nemű dolgot, nem cigizik, nem drogozik, semmi.:)
2015. jún. 18. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ő konkrétan emlékszik-e, arról nyilvánvalóan itt senki sem fog tudni érdemben válaszolni, én személy szerint nem tartom kizártnak, általában azt sem szoktam tudni, hogy milyen hónap van, ha eltűnik a hó, akkor elrakom a kabátom, kb ebben merül ki minden naptári ismeretem.
2015. jún. 18. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Pfu, hát ez elég idegesítő dolog lehet, és az a baj, hogy én is ilyen vagyok. Egyik pillanatról a másikra úgy elfelejtek dolgokat (általában olyat, ami nem tartozik a napi rutinhoz), hogy csak akkor jut eszembe, amikor már helyzet van, mert egyszerűen mindig van valami, amin agyalnom kell mellette. Ha képes vagy ezt elfogadni, akkor figyelmeztesd többször a közelgő határidőkre. Ha felháborodik rajta, akkor csak kibúvót keres a kötelezettségei/ígéretei alól, ha örül neki, akkor pedig őszintén szétszórt a srác.
2015. jún. 18. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem emlékszik, lehet, hogy csak félrebeszél. Viszont mindenképp elég nagy gáz, amit művel. Ha sokáig folytatná, én nem maradnék mellette. Kitudja, lehet egyszer még azt is elfelejti, hogy veled van együtt.
2015. jún. 18. 14:43
 10/10 anonim válasza:

Az előttem válaszolók már leírták a lényeget, de az nem jutott eszedbe, hogy vele is megbeszéld a dolgot? Például kedvesen rákérdezhetnél arra, hogy te nem jól jegyzed meg, amit megbeszéltek, vagy ő az, aki elfelejti? (Azért írom, hogy így kérdezd, mert így nem veszi támadásnak, és kevesebb az esély arra, hogy felháborodik.) Amúgy a naptár sem rossz ötlet ;)

És szerintem nem az a legegyszerűbb megoldás, hogy szakítotok, de azért, főleg ha ilyen keveset látjátok egymást, jobban odafigyelhetne rád. De szerintem kezdeményezz valamit ennek a megoldására :)

2015. jún. 30. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!