Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vissza hantázik, vagy tényleg nem emlékszik?
Vagy én öregszem, vagy a sráccal van valami.:D
1. eset:Múlt hét péntek estére megbeszéltünk egy találkát, de mondtam neki, hogy részemről még nem tuti, jelentkezem előtte. Jelentkeztem, közölte, hogy 30percen belül ír, mikor, hol. Nem írt. Rákérdeztem, közölte, nem volt biztosra megbeszélve.
2. eset: egyik nap mondta, hogy KEDDEN vizsgázik. Kedden rákérdeztem, hogy sikerült, közölte, hogy az még odébb van mert szerdán fog vizsgázni de aranyos vagyok, hogy érdeklődöm.
3. eset: csütörtökön jönnek ki a távoli haverjai(másik országból), és szerette volna, ha megismerem őket. Pénteken meg megbeszéltük, hogy este elmegyünk egy kerty buliba, még nem tudja, jönnek-e a srácok, de ha kell, ketten megyünk.
Na, tegnap beszélgetek a sráccal, és közli, hogy arról volt szó, hogy MA(azaz csütörtökön) megyünk el a külföldi haverokkal a kerty partyba...mondom nekem a péntek jó mert úgy intéztem. Ő máig abban a hitben él, hogy csütörtök volt megbeszélve, és végül megoldotta, hogy pénteken is megy velem valahova, de csütörtökön meg velük a buliba.
Őszintén, mi lehet ilyenkor valakinek a baja?
Múltkoris megbeszéltünk egy találkát, nem jelentkezett, aztán rákérdeztem, hogy máskor küldhetne egy üzenetet ha nemjó neki a találkozás, és erre ezt mondta: Miért, mikor volt ilyen?
szó szerint hülyének érzem magam.
Jajj de buta vagyok, hogy úgy írtam, bocsánat. :D
A party miatt jött az 'y'. Kerti party * :D
Kollégista, külföldre jár iskolába(onnan a haverok), de minden hétvégén haza jön.
Ez nem egyetem, de felsőoktatási intézmény.:)
3. válaszoló, az utóbbi hetekben lett ilyen. 3 hónapja ismerem de csak most kezdtek fellépni ezek a gondok.:(
Az előttem válaszolók már leírták a lényeget, de az nem jutott eszedbe, hogy vele is megbeszéld a dolgot? Például kedvesen rákérdezhetnél arra, hogy te nem jól jegyzed meg, amit megbeszéltek, vagy ő az, aki elfelejti? (Azért írom, hogy így kérdezd, mert így nem veszi támadásnak, és kevesebb az esély arra, hogy felháborodik.) Amúgy a naptár sem rossz ötlet ;)
És szerintem nem az a legegyszerűbb megoldás, hogy szakítotok, de azért, főleg ha ilyen keveset látjátok egymást, jobban odafigyelhetne rád. De szerintem kezdeményezz valamit ennek a megoldására :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!