Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tenyeg van olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyeg van olyan, hogy valaki annyit iszik, hogy nem emlekszik arra, hogy az akivel buliban megismerkedett hogy nez ki? Az alkohol szepit vagy csak oldja a gatlasokat?

Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen.
2015. jún. 6. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Van ám.
2015. jún. 6. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így. Sajnos. Azóta sem tudom, hogy ki volt az a lány és hogy nézett ki. Csak arra emlékszem, hogy valami volt.
2015. jún. 6. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Velem volt olyan, hogy Hétfőn az iskola folyosón idegen emberek jöttek oda kezet fogni velem! Kérdezték, hogy hogy érzem magam ? Már jobban vagyok ? Én meg néztem nagyot, hogy: "ez meg ki a farok?"

Később kiderült, hogy ismerjük egymást a Szombati buliból!

Azóta mértékkel iszom...

2015. jún. 6. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:
De ehhez mennyit kell inni? Ebben az allapotban annyira nem lehet az ember maganal, nem? Mint pl penzt kivenni automatabol :) vagy taxiba szallni
2015. jún. 6. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyénenként változó. Nekem elég volt 3-4 kupica Jäger és 7 üveg sör. Haverom ettől csak egy kicsit pityókás lenne.
2015. jún. 6. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

pff van e? arcokat nem láttam konkrétan nem egyszer,mintha elmosott bábok lennének csak :D az alkohol nem szépít meg senkit,a mi ízlésünket,és látásmódunkat butítja le igencsak.

de attól lehet dolgokat csinálni,miért ne lehetne? az emlékezet kiesés meg megint egy másik téma

2015. jún. 6. 20:04
 8/8 opened paradise ***** válasza:
Ozzy a komplett nyolcvanas évekre nem emlékszik,igen,egy este is kieshet :D
2015. jún. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!