Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szoktátok ezt nézni ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktátok ezt nézni ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Hogy milyen óra van a másiknak a kezén ? Nemrég kezdtem el hordani az órámat,és figyelgetem milyen típusú órák vannak a férfiakon.Nem azt mondom hogy vagyonokért kell órát venni,de egy csöves óra kiábrándító tud lenni ugyanúgy,mint egy csöves edzőcipő például.Nektek milyen órátok van ?
2015. jún. 17. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs órám, és egyáltalán nem érdekel más órája sem. De így legalább elkerülöm a felszínes embereket, akik az órám miatt akarnának ismerkedni..
2015. jún. 17. 17:50
 2/12 Rezi Dencia ***** válasza:
100%
Ez lenne a legeslegutolsó, amit valakin megnéznék. Nem is értem a kérdést!
2015. jún. 17. 17:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem szoktam nézni.Attól hogy én hordok kiegészítőket attól még nem várom el a másiktól hogy hordjon.Nem várom el hogy Rolexet hordjon,meg arany gyűrűt vagy nyakláncot.
2015. jún. 17. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem néztem, hogy a férfin milyen óra van, van-e egyáltalán. Én egyáltalán nem hordok órát.

Mondjuk az a helyzet, hogy ha valakin látnám, hogy az órájával akar menőzni, akkor nagyon messzire kerülném el. Villogjon inkább az intelligenciájával, a stílusával, a műveltségével... ja, hogy azt nem lehet megvenni pénzért?! Bocs...

2015. jún. 17. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem azt kéne nézni milyen órát hord.Ha valaki nekem nagyon megtetszik, nem azt fogom nézni milyen órát hord.Ettől csak az egó dagad.
2015. jún. 17. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
H.lye kérdés ez.
2015. jún. 17. 18:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy Casio karórám van, amit édesapámtól örököltem meg. Az óra 23 éves, de úgy néz ki, mint ha új lenne, meg nem mondod róla, ha ránézel, hogy ennyi idős. Modern, ráadásul búváróra, 200 m-ig vízálló (tesztelve, bár nem ilyen mélységben). Nem vagyok sznob, én hordom, de másnál sosem figyelem, hogy hord-e egyáltalán. Nem számít.
2015. jún. 17. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Made in China.

Több bőrpánt tekeredik a csulóm köré, nekem nagyon tetszik (karkötőm, nyakláncom is bőrből van).

Sajnos első héten tönkrement, a belsejét úgy ahogy van kicserélték egy drágább márkásra, a külseje szerencsére maradt.

Nem szoktam nézni másokét.

2015. jún. 17. 18:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem érdekel.
2015. jún. 17. 18:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Bulova. Ha nem tetszik a pasin, akkor veszek neki egy jobbat. N
2015. jún. 17. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!