Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Csak szimpatikus pasikra szoktatok mosolyogni?
Figyelt kérdés
Pl. ha nem kedveltek egy pasit, inkább leráznátok (biztos ismerős helyzet), azokra szoktatok mosolyogni? Akár cinikusan?2015. jún. 13. 11:55
1/5 anonim válasza:
Az, hogy nem érdekel férfiként nem egyenlő azzal, hogy nem kedvelem! Ismerek ilyen férfiakat, munkahelyen, máshol is, aki külsőleg taszít, de ettől még semmi bajom a személyiségével. Ugyanúgy mosolygok rá is, nincs okom barátságtalannak vagy bunkónak lenni csak azért, mert nem az én esetem. Tehát igen, azokra is szoktam mosolyogni, akik nem feltétlenül "szimpatikusak". A mosoly egy mosoly, nem kell mögé semmit beképzelni. Egy barátságos, alapvető gesztus.
2/5 A kérdező kommentje:
Az természetes, hogy olyanokra is mosolyog mindenki, aki esetleg nem jön be neki, de én a személyiségre gondoltam. Tehát tudsz-e mosolyogni például egy idegesítő emberre, akivel szemben negatív érzelmeid vannak. Nem olyanokra gondoltam, hogy húúú ha rámmosolygott, akkor bejövök neki.
Csupán azt szeretném tudni, hogy egy olyan emberre tudtok-e mosolyogni, akár cinikusan, aki elől inkább elfutnátok, és nem, nem a külsőre gondolok.
2015. jún. 13. 12:38
3/5 anonim válasza:
Tudok. A főnökömet pl. teljes szívemből utálom, szidja az egész részleg velem együtt a háta mögött, ha kijön meg mosolygok. De nem csak én :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, erre gondoltam :)
2015. jún. 13. 13:06
5/5 anonim válasza:
Én akit utálok, azt elkerülöm, ha csak lehet. Ha pedig mégsem tudom, akkor szoktam mosolyogni, de csak jópofizásból, mert nem szeretek bunkó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!