Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek vonzó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek vonzó vagy inkább taszító, ha egy fiú boncmester?

Figyelt kérdés
Jövőre kezdeném a boncmesteri képzést,de félek attól,hogyha összejövök egy lánnyal,akkor kizáró ok lesz a részéről,hogy boncmestef vagyok. :/

2015. jún. 14. 11:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát értek is én hozzá :D

Válaszoló, örülök hogy azért megmosolyogtatott, a cél amúgy is csak ez volt :)

(7.voltam)

2015. jún. 14. 15:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Jót mosolyogtam a kérdésen. Nekem nem lenne vele semmi bajom, sőt egy közös pont lenne, mivel én is gondolkodtam rajta. De ez úgyis csak egy munka és ráadásul nem is ez a fő célod. Szerintem a lányok nagy részét nem zavarná.
2015. jún. 14. 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Főhivatásként engem biztos eltérítene tőled. De így, hogy nem ez lenne a főállásod, talán nem lesz probléma a lányoknál. JObb lenne, ha vmi egészségügyhöz közeli lányt keresnél, jobban tolerálná. Aztán, ha mégsem ilyen állása van, mindenképp az állatorvosival kezd, majd utána, hogy mellékesen boncmesterként is dolgozol.
2015. jún. 14. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem zavarna. Szerintem semleges munka, semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem.

Számomra sokkal taszítóbb egy általános iskolában oktató tanár. Ahhoz képest a boncmester elég király meló. Egyébként meg nem is értem miért zavarna ez bárkit is. Valakinek el kell végezni a boncmester feladatait, ha valakinek pedig nincs gyomra hozzá, az az ő gyengesége, neked pedig erényed, hogy képes vagy rá, és nem fordítva.:)

2015. jún. 15. 01:40
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy a baráti házaspárok meggondolnák, elfogadják-e a grillpartira való meghívást.
2015. jún. 15. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
2015. jún. 15. 19:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Sok kellemesebb dolog van, mint egész nap hullákkal foglalkozni. (Tapasztalat).
2015. jún. 16. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, ez is csak egy foglakozàs.

Off: èn is lemaradtam idèn az àllatorvosiròl :/

2015. jún. 16. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:

azért elég érdekes, h egy állás miatt így ki lennének akadva néhányan.

igen, szánalmas, h boncmester helyett boncmestef-et írtál, hogy lehet ekkora hibát elkövetni, örülök, h nem sebésznek mész, ott ekkora pontatlanság nem fér már bele. :D

egyébként én örülnék, ha haza hoznád a melódat.

Üdv: Hannibal Lecterné :)

2015. jún. 17. 22:42
 20/20 lil_d válasza:
Nem zavaró. Sőt ;) engem jobban érdekelne a fiú ...
2015. júl. 15. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!