Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek vonzó vagy inkább taszító, ha egy fiú boncmester?
Kedves #5-ös,azt érted helyesírási hibának,hogy félrenyomtam a billentyűzeten? Ne haragudj,sajnos én csak ember vagyok és néha követek el hibákat,nem mindenki lehet olyan hibátlan,mint Isten és amint látom te. ;)
Többieknek még annyi,hogy ez csak arra való,hogy kitöltsek egy évet,utána állatorvosira megyek,ez csak másodállás lenne legfeljebb egy ideig,nem életcél.
Vonzónak semmiképp sem vonzó.
Viszont tényleg, ha nem hozod haza a munkád (értem ezalatt azt is hogy nem fog érződniz illatodon, hogy mit dolgozol) akkor meg nincs vele semmi baj. Valakinek azt is meg kell csinálni. Annyi, hogy vacsoraasztal fölött nem lesz ajánlatos szóbhozni, hogy kinek milyen napja volt a melóban :)
"- Hú, ma nehéz napom volt, eltűnt egy pár dolog a ráktárból, pedig a gép szerint készleten van, és egész nap keresnem kellett a hiányzó árut. És neked?
- Behoztak egy fiatal nőt aki relytéjes körülmények között halt meg. Egész nap boncoltam és kerestem az árulkodó nyomokat. Már minden centiméterét feltrancsíztam, mire rájöttem, hogy [...]. Kár hogy ez nem azelőtt volt, mielőtt véletlenül kiszúrtam a [...] és a vére az arcomba fröccsent. Ja amúgy jóétvágyat."
:D
Ja, ha állatorvos lennél, felőlem bankot is rabolhatnál másodállásban. :D
Aki az állatokat szereti, azt én is szeretem!
7#-es,jó példa,megmosolyogtatott :D
Meglesz az az állatorvosi,idén a kémia sajnos beintett. :S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!