Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmos combú lányként fog valaha normális pasi közeledni felém?
Leszögezem, hogy nem párkeresési célból írom a kérdést, csak kicsit kifakadtam.
23 éves, lány vagyok, és elég izmos a combom, és ez látszik is. És azt vettem észre, hogy a pasik, akik kpróbálnak közeledni, azok eleve a combom miatt vonzódnak hozzám. (most csak úgy 2 emberre kell gondolni az elmúlt 1 évből, tehát azért nem katasztrófa) És ezeknek a fiúknak általában jóval vékonyabb is a lába, mint nekem, úgyhogy nem értem, miért ez jön be nekik.. Tudom, hogy vannak ilyen lábfétisesek, de miért csak azok mernek közeledni?
Én ezt már nem értem :-D
Az izmos láb szép és jó. Az miatt kerek és kemény a popsi :-P
Néhány férfinak meg biztos degradáló, ha nagyobb súllyal guggolsz mint ők :-D De ez az ő bajuk.
Van akinek bejön (jelen) és van aki a virslilábakat szereti. Hogy ezt milyen megnyilvánulásban érzékelteti, az az alany intelligenciáján múlik.
Itt van egy izmos női test. Hát nem gyönyörű?
:D Akkor biztos én is beteg vagyok.
Nálam kitétel, hogy a csajnak nem lehet vastagabb a combja az enyémnél :D mondjuk ez csak a husi kategóriát lövi ki a sportosat nem mivel nekem is elég durva a bicaj miatt.
Utcán messziről ha látom, hogy sportos alkat a leányzó akkor cipőtől indul meg felfelé a szemem(nem az hogy lábfétis de kicsit izgalomba jövök ha látok egy sportos combot látszik, hogy nem a plázában ténfergéstől van), egyébként arc szem :)
Hogy került szóba a combod netes levelezés közben? Én egy rakás csajjal leveleztem már, egyik sem beszélt soha a combjáról. Valahogy úgy képzelem, a második levélváltás után azonnal a combodról kezdesz beszélni. Közben meg gyakorilatilag egészen biztos, hogy nem a combod miatt közelednek hozzád kevesen.
Tanácsom: akadj le erről a témáról, és inkább próbáld meg elfogulatlanul átgondolni, mi más lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!