Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Izmos combú lányként fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izmos combú lányként fog valaha normális pasi közeledni felém?

Figyelt kérdés

Leszögezem, hogy nem párkeresési célból írom a kérdést, csak kicsit kifakadtam.

23 éves, lány vagyok, és elég izmos a combom, és ez látszik is. És azt vettem észre, hogy a pasik, akik kpróbálnak közeledni, azok eleve a combom miatt vonzódnak hozzám. (most csak úgy 2 emberre kell gondolni az elmúlt 1 évből, tehát azért nem katasztrófa) És ezeknek a fiúknak általában jóval vékonyabb is a lába, mint nekem, úgyhogy nem értem, miért ez jön be nekik.. Tudom, hogy vannak ilyen lábfétisesek, de miért csak azok mernek közeledni?

2015. jún. 14. 07:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jaj, nem. :( Csak nem furcsa, hogy ilyeneket ír?
2015. jún. 14. 09:26
 12/17 Estienne ***** válasza:

Én ezt már nem értem :-D

Az izmos láb szép és jó. Az miatt kerek és kemény a popsi :-P

Néhány férfinak meg biztos degradáló, ha nagyobb súllyal guggolsz mint ők :-D De ez az ő bajuk.

Van akinek bejön (jelen) és van aki a virslilábakat szereti. Hogy ezt milyen megnyilvánulásban érzékelteti, az az alany intelligenciáján múlik.

2015. jún. 14. 10:25
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Itt van egy izmos női test. Hát nem gyönyörű?

https://www.youtube.com/watch?v=loszrEZvS_k

2015. jún. 14. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem 60-as a combom. 21/F. Ez jónak számít?
2015. jún. 14. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Túlságosan izmos combú lányt még nem láttam. A tiéd sem lehet vészes, szívesen megcsodálnám csakhogy megnyugtassalak.
2015. jún. 14. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:

:D Akkor biztos én is beteg vagyok.

Nálam kitétel, hogy a csajnak nem lehet vastagabb a combja az enyémnél :D mondjuk ez csak a husi kategóriát lövi ki a sportosat nem mivel nekem is elég durva a bicaj miatt.

Utcán messziről ha látom, hogy sportos alkat a leányzó akkor cipőtől indul meg felfelé a szemem(nem az hogy lábfétis de kicsit izgalomba jövök ha látok egy sportos combot látszik, hogy nem a plázában ténfergéstől van), egyébként arc szem :)

2015. jún. 15. 01:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Hogy került szóba a combod netes levelezés közben? Én egy rakás csajjal leveleztem már, egyik sem beszélt soha a combjáról. Valahogy úgy képzelem, a második levélváltás után azonnal a combodról kezdesz beszélni. Közben meg gyakorilatilag egészen biztos, hogy nem a combod miatt közelednek hozzád kevesen.

Tanácsom: akadj le erről a témáról, és inkább próbáld meg elfogulatlanul átgondolni, mi más lehet a gond.

2015. jún. 15. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!