Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom hogy mit csináljak, t u d n á t o k segiteni ezügyben? (lenn)
Van 1 csaj akivel már ugymond (szerintem) közelebbi kapcsolatban vagyunk de a csaj kocsmába mikor haverokkal lennvoltunk dumálni kijelentette hogy neki nemkell pasi mert nemlenne rá elég ideje.
de viszont kiderült hogy engem bír a legjobban a spanok között,msn en nagyonjól eltudunk dumálni és már tett egykét célzást rá hogy szivesen lenne velem(v lehet h fére értetem).
most mit csináljak?
hajcsak rá?
vagy csak "legyünkbarátok" téma lenne?
előre is köszi a norm kommenteket csáó
nincs ideje mi? kocsmázni meg van :)
Ennyire kevés a nő a faluban? Vagy a kocsmában?
N E B U T Á S K O G G Y Á M Á T E G Y E R E K
1. nem azért irtam szóközzel mert divat hanem mert nem akarta elfogadni a kérdést:D:D
2. nem falu hanem bp.
3. köszi a tanácsot :)
Nos, az én véleményem az, hogy hajtsd rá( nem pedig "hajcs"), viszont ha már kérdést írsz ki, akkor tiszteld meg az olvasókat/válaszolókat azzal, hogy normálisan írsz, például a hogy az csak MSN-en legyen h. Érted? MSN-en nekem is "h" a hogy, de itt nem...:)
Ezt nem bánátsnak mondom, de van aki nem tudja mit jelent.
15/F (Szerintem te is ilyenkorban lehetsz :D)
15 évesen kocsmában? Elmebeteg...
Kérdésre: Nyugodtan próbálkozz. De ha nem akarsz felsülni, akkor ne a barátai elött próbálkozz.
17/F
köszi a tanácsokat:D
és ki mondta hogy 15 évesen? 17 vagyok én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!