Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemtudom hogy mit csináljak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom hogy mit csináljak, t u d n á t o k segiteni ezügyben? (lenn)

Figyelt kérdés

Van 1 csaj akivel már ugymond (szerintem) közelebbi kapcsolatban vagyunk de a csaj kocsmába mikor haverokkal lennvoltunk dumálni kijelentette hogy neki nemkell pasi mert nemlenne rá elég ideje.

de viszont kiderült hogy engem bír a legjobban a spanok között,msn en nagyonjól eltudunk dumálni és már tett egykét célzást rá hogy szivesen lenne velem(v lehet h fére értetem).

most mit csináljak?

hajcsak rá?

vagy csak "legyünkbarátok" téma lenne?

előre is köszi a norm kommenteket csáó

2010. febr. 28. 01:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Belehalsz egy kis nyomulásba? Na ugye, hogy nem. :)
2010. febr. 28. 01:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
helló! Szerinem ez a duma hülyeség, hogy nem lenne ideje egy pasira. Ezzel szoktákmagyarázni sokszor az emberek azt, hogy miért nincs barátjuk/barátnőjük. Ha szimpatikusak vagytok egymásnak akkor hajts rá nyugodtan, mert az emberek szeretnek párkapcsolatban lenni. Amit szeret az ember arra mindig tud időt szakítani, akármennyire elfoglalt is.
2010. febr. 28. 01:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nincs ideje mi? kocsmázni meg van :)

Ennyire kevés a nő a faluban? Vagy a kocsmában?

N E B U T Á S K O G G Y Á M Á T E G Y E R E K

2010. febr. 28. 02:10
 4/13 A kérdező kommentje:

1. nem azért irtam szóközzel mert divat hanem mert nem akarta elfogadni a kérdést:D:D

2. nem falu hanem bp.

3. köszi a tanácsot :)

2010. febr. 28. 02:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Nos, az én véleményem az, hogy hajtsd rá( nem pedig "hajcs"), viszont ha már kérdést írsz ki, akkor tiszteld meg az olvasókat/válaszolókat azzal, hogy normálisan írsz, például a hogy az csak MSN-en legyen h. Érted? MSN-en nekem is "h" a hogy, de itt nem...:)

Ezt nem bánátsnak mondom, de van aki nem tudja mit jelent.

15/F (Szerintem te is ilyenkorban lehetsz :D)

2010. febr. 28. 07:12
 6/13 anonim ***** válasza:

15 évesen kocsmában? Elmebeteg...

Kérdésre: Nyugodtan próbálkozz. De ha nem akarsz felsülni, akkor ne a barátai elött próbálkozz.

17/F

2010. febr. 28. 11:47
 7/13 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat:D

és ki mondta hogy 15 évesen? 17 vagyok én is

2010. febr. 28. 15:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Az elöttem szólónak ment az a rész, illetve neked is, de így tárgytalan.
2010. febr. 28. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt mondta majd összejöttünk :D Ne bízz meg olyan állatban ami 10 percnél tovább vérzik és nem patkol el!
2010. febr. 28. 22:40
 10/13 anonim ***** válasza:
szerintem hivd el moziba, mindig csinálj vele közös programmokat.. és 1-2 hét után kérdezd meg h nem e járna veled?
2010. márc. 2. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!