Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíteni szeretnék de nemtudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíteni szeretnék de nemtudom micsinájjak?

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom 17 véves és nemrég szakított vele a baráttya, nagyon levan törve és magaalatt van. Már nekemis fály hogy ígykell látnom de

nemtudom hogyan segíthetnék rajta. Gondolkoztam hogy vagy tejjesen elfelejtetem vele vagy megpróbálom visszaszerezni neki de nemtudom meik lene a legjobb neki, de látom rajta hogy nagyon vissza szeretné kapni de a szálya mást mond.

Örülnék ha valaki tudna nekem segíteni hogy micsinájjak mert nembírom hogy csak szenved!!!

2010. jan. 12. 22:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tyűű b@szki, Kazincy forog a sírjába.

Amúgy szerintem nem kell belefolynod, az első pár nap szar lesz neki, de majd kiheveri.

2010. jan. 12. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Visszaszerezni neki? Nem hiszem,hogy menne,ez az ő dolguk.Amit tehetsz,hogy mellette vagy és nem engeded,hogy bedepizzen.Rángasd ki a négy fal közül és menjetek el közös programokra,hogy elterelje a figyelmét.Mást nem nagyon tehetsz.

A helyesírásod nagyon durva.( csináljak,barátja,fáj,teljesen,melyik,szája)

2010. jan. 12. 22:57
 3/9 judka válasza:
100%
Tudsz arról, hogy már az értelmezést zavarja a helyesírásod nemléte?
2010. jan. 12. 22:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugye sved vagy es Albaniaban tanultal magyarul egy horvattol?

RJ 19/F

2010. jan. 12. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:

22:58-as

:D

2010. jan. 12. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Tyűű b@szki, Kazincy forog a sírjába. :))))

Így kell az külön írandó szó. :)

2010. jan. 12. 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Na kijavítottam, mert borzasztó volt nézni is, kezdetnek ezt írd le 50-szer:

Segíteni szeretnék, de nem tudom, mit csináljak?

Van egy lány barátom, 17 éves és nemrég szakított vele a barátja, nagyon le van törve, és maga alatt van. Már nekem is fáj, hogy így kell látnom, de

nem tudom hogyan segíthetnék rajta. Gondolkoztam, hogy vagy teljesen elfelejtetem vele, vagy megpróbálom visszaszerezni neki, de nem tudom melyik lenne a legjobb , de látom rajta hogy nagyon vissza szeretné kapni, de a szája mást mond.

Örülnék ha valaki tudna nekem segíteni hogy mit csináljak mert nem bírom, hogy csak szenved!!!

2010. jan. 12. 23:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát rohattul köszönöm a segítséget ide már semmit nem lehet úgy elérni hogy valaki ne kössön bele!?
2010. jan. 15. 09:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Felírni
2010. jan. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!