Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom, hogy hogy kellene viselkednem vele ezek utan?
a törtenetem: van egy srac,akivel evfolyamtarsak voltunk. a haveri tarsasagunk összeszokott jarni,szoktunk hülyülni igy a bandaval:D éshat nekem tetszett az a srac.egy ideig en is tetszettem neki,azt eszrevettem. csak,h mindketten felenkek voltunk. kb egy honapja mar ugy volt,h nagyszajuak voltunk,sokat valtoztunk azota. aztan berugtam és elmondtam neki,h szeretem,miközbe mar annyira nem is,csak ugy mar hianyzott,h valakit szerethessek. ő azt mondta,h most senki irant nem erez semmit. aztan sirtam,ő meg vigasztalt. meg kerdeztem tőle,h szerinte szep vagyok-e. azt valazsolta,h igen. hát mondom jolvan:D
aztan olyan összevisszasagokat beszeltem neki,h en mar miota szeretem,meg minden.....fuu.....
aztan utana ha összefutottunk egymasra se neztunk,ugy szegyenlettuk magunkat.
mar regen talalkoztunk,mar kb 3hete.
csak h van egy ilyen közössegi oldal,és azon latom,h neki egy amsik csaj tetszik,ir neki uzifalra,meg ilyesmik. total beleesett a sra,de a csajnak mas tetszik. en azzal a csajjal joban vagyok:) nem is haragszok ra,vagy ilyesmik.
csakhogy jövö heten megynk igy megint a tarsasaggal vidamparkba:D ő is jön:S en nemtudom,h hogy viselkedjek vele. ajj.....biztos h körül fogja rajongani azt a lanyt.énmeg mit csinaljak ott? ha azzal a lannyal ülök mondjuk a padon,aztan fagyizunk,ő meg odajön es udvarol a csajnak?:DD mitcsinaljak? -.- amugy mar nem szeretem ugy,tetszik,de semmi komoly. csak nemtudom,h hogyan viselkedjek vele,hogy elhiggye,h nekem mar nem kell...jáááj,felek,h marha hülyen fog ez kijönni,meg attol is,h majd ő ugy latja rajtam,h feltekeny vagyok...:/
a valaszokat köszi előre:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!