Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, járnátok egy vizimentővel?
Figyelt kérdés
Tegyük fel h kvajo teste lenne, de amúgy tudnátok h csak 80k-t keres.
Korotok is írjátok meg, köszi!
2015. jún. 9. 16:40
21/41 anonim válasza:
Sajnálom, így megy az oldalon a dolog. Amint egy nő ír véleményt, megy a fröcsögés és a pocskondiázás (akinek nem inge...).
22/41 anonim válasza:
pontozzatok le, de en mernoki szakon vagyok, es nem jonnek ossze olyan sraccal, aki nem egyetemista/ nem vegzett egyetemet. nem csak egy 'bolcseszre' gondoltam, hanem a fiu is olyan szakon tanuljon, amihez kell 'esz'. egy fiuval meg soha nem fogok osszejonni csak azert, mert 'kvajo' kulseje van, de olyannal sem, aki dugig van penzzel, de ehhez 0 agy parosul.
23/41 anonim válasza:
életem legnagyobb hibája volt, hogy veled kikezdtem :c
24/41 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az egyetemet inteligenciához lehet kötni.
25/41 anonim válasza:
ddevastator nevű felhasználótól kaptam egy levelet, ami azt hiszem képviseli az itteni férfiak színvonalát is:
"ne ríjjjá p.i.cs.aszájú. :,D ennyi százalékkal kussolj."
Gratulálok a szüleiteknek, igazán szép nemzedék lesz a következő :)
26/41 anonim válasza:
24.: az intelligenciát közvetetten valóban nem lehet az egyetemi végzettséghez kötni, de azért az elég egyértelmű, hogy az intelligensebb embereknek nagyobb az igényük egy felsőfokú képzés elvégzésére.
27/41 anonim válasza:
Igen? Csak egy példa az igényes tanult emberekre: tanárok.
28/41 anonim válasza:
Én olyan nagyon intelligens vagyok,hogy vizimentővel is járnék,a keresete sem számít,hogy mennyi:D
30/41 A kérdező kommentje:
Kiemeltem 2 tulajdonságot, a többit pedig a fantáziátokra bíztam. Rossz az, ki rosszra gondol :-)
2015. jún. 9. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!