Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez a test nagyon, , , plöttyedt"nek számít? :S
Figyelt kérdés
járok kondiba nem régóta de néha úgy érzem hogy nagyon gyenge vagyok :S léci írjatok véleményt :S
2010. febr. 26. 14:15
41/48 anonim válasza:
02-26 18:09 igen a spermában sok sok fehérje van!
42/48 anonim válasza:
sok fehérje, szénhidrát...
egyél , várj egy fél órát és go edzeni és edzés után is egyél valami laktató kaját.
43/48 anonim válasza:
08:59es vagyok.
ha tényleg nem azt akarnád,hogy fényezzenek nem azt írnád,hogy: ,,úgy érzem hogy nagyon gyenge vagyok"
de ha tényleg nem azt akarod,hogy fényezzenek akkor máskor fogalmazz máshogy ,mert így nem elég egyértelmű a kérdésed.
44/48 anonim válasza:
hát felkarra a legkönnyebb gyúrni ami azt illeti, amúgy meg ha csajhoz kell izom (normális embernek ahhoz kell) akk csak így tovább, de nem minden a külső
45/48 anonim válasza:
hmm, elég jó tested van.. ;)
de azért levágó sztem h csak azt akarod h fényezzenek..
46/48 anonim válasza:
EGYÉL EGY KICSIT INKÁBB először aztán mehet a kondi.. szálkás vagy de sovány..
47/48 anonim válasza:
A mellizmod még nem vala:D De a többi már jó:)
Csak ezek a pózok XD bocsi de ezek olyan kondisak,n ezt nem szeretek,de ez én vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!