Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez a test nagyon, , , plöttyedt"nek számít? :S
Figyelt kérdés
járok kondiba nem régóta de néha úgy érzem hogy nagyon gyenge vagyok :S léci írjatok véleményt :S
2010. febr. 26. 14:15
31/48 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak. igen tisztában vagyok a nehézségével. tudom hogy ez még semmi hiszen csak 1 hónapja csinálom :D amúgy 16 vagyok leírtam az elején. heti 4 alkalommal megyek kondizni (hétfő, kedd, csütörtök, péntek), és hát már várom az eredményt de tudom ehhez még idő kell nem csak ez az 1 hónap :D. amúgy most vagy 57.3-57.6kg. induláskor voltam 54.9kg. ennyit sikerült 1 hónap alatt. azt mondják elején könnyen megy, késöbb lessz nehezebb. ja és kaptam olyan választ hogy ne tömjem magam szerekkel mert impotens leszek... arra még egyszer egyáltalán nem tömöm magam semmivel, még táplálékkiegészítőt se szedek. tudom az pedig nagyon jól jönne de hát nem egy olcsó mulatság tehát... :S
2010. febr. 26. 23:33
32/48 anonim válasza:
nekem nem tetszik, sőt, kifejezetten csúnyának találom. 15/L
33/48 A kérdező kommentje:
léci most már csak az utolsóra írjatok választ... tudom, sovány vagyok, vékony és még nem nagyon van eredmény max karon egy kicsi de az se sok ezért léci már csak arra a kérdésre írjatok hogy hogyan lehetne gyorsan sok súlyt felszedni amiből majd minőséget tudnék csinálni
2010. febr. 28. 15:36
34/48 anonim válasza:
ha ilyen tipus vagy (örökölted a vékonyságot) akkor nehezen.
de viszon volt barátom is igy volt, h hiába gyurt nem látszodott rajta annyira, mert tök végkony volt. és ő elkezdett tömegnövelőket (steroidokat) szedni, és mellette ugyan ugy naponta lejárt edzeni (mondjuk munkája is nehéz fizikai volt), és igy egy honap alatt total más lett, felszedett jo sokat, és izmos...
36/48 anonim válasza:
Egyél kicsit többet mert nagyon vékony vagy. Szerintem kéne rád pár kiló, mert hiába gyúrsz, ha nincs mit izmosítani.
38/48 anonim válasza:
Legyen egy kicsit több önbizalmad!!
39/48 anonim válasza:
A mellizmod nevetséges, de amúgy nem rossz. :DxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!