Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ez a test nagyon, , ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez a test nagyon, , , plöttyedt"nek számít? :S

Figyelt kérdés

járok kondiba nem régóta de néha úgy érzem hogy nagyon gyenge vagyok :S léci írjatok véleményt :S

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 26. 14:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért kell leugatnotok...

A karizom okés, de szerintem a felsőtesteden van még mit javítani. Azokkal meg ne foglalkozz, akik beszólnak kondizás közben, ők is voltak kezdők valamikor:)

17/L

2010. febr. 26. 15:33
 22/48 anonim ***** válasza:

első válaszolóval értek egyet.

gyerekes, szánalmas.

2010. febr. 26. 15:45
 23/48 anonim ***** válasza:
Plöttyedt nem vagy csak rettenetes vékony, de hát ilyen az alakod. Ahhoz képest nem rossz. 15/L
2010. febr. 26. 15:53
 24/48 anonim ***** válasza:
32%
Nem rossz, én 5hónapja kondizok, hááát énse vok vmi vastag gyerek, még súlyra is kevesebb vok mint te, igaz még nem látszik annyira de, majd nyáron belehúzok. Amúgy mellre kéne edzeni mer téll kevés az. Ja és ne vidd te se túlzásba a kondit, mer az egyik haverom is gyúrt, hát durcán néz ki de a csajoknak nem jön be a srác, az a jó ha látszik h van rajtad izom, szép formás, de nem túlzásba vitt felpumpált lófasz.
2010. febr. 26. 15:54
 25/48 anonim ***** válasza:
22%
Figyi, ha valakinek a véleményére kíváncsi vagy, az a barátnőd legyen! Ne töltögess föl magadról képeket, "Szerintetek hogy nézek ki?" dumával! Ne idegenektől kérdezd, hanem attól aki tetszik vagy akit szeretsz! ezzel csak azt erősíted meg, hogy nincs önbizalmad! Amúgy meg aki kondiba jár, annak miért lenne "plöttyedt" teste? 19/L
2010. febr. 26. 16:14
 26/48 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod magadról hogyan nézel ki, csak tudni szeretnéd mások mit gondolnak rólad! Miért nem úgy írtad, hogy:" Szerintem nincs rossz testem, igaz kell még dolgoznom rajta, de amúgy egész jó. Nektek mi a véleményetek?" Már nem szólogatnának be, hanem leírnák azt, amire kíváncsi vagy! Mert amit írtál tényleg csak azt bizonyítod, hogy az önbizalmad a béka segge alatt van!!!!
2010. febr. 26. 16:18
 27/48 anonim ***** válasza:
Szedj fel pár kilót, jobban fog látszani, és elvileg(nem tudom, hogy igaz-e) De ha +4-5 kg-al több van rajtad, akkor az izmok is jobban fejlődnek.
2010. febr. 26. 16:31
 28/48 anonim ***** válasza:
64%

szeritnem jó az izmos test, úgyhogy nyugodtan gyúrj, tetszeni fog a lányoknak, mert mki szereti az esztétikus alkatot. (aki nem, az hazudik) a barátom kb 3 éve edz, és ő sem egyik napról a másikra lett izmos, úgyhogy pont ezért ne foglalkozz a többi emberrel. egyél sokat, hogy legyen mire gyúrni. és szerintem napozz is, mert elég sápadt vagy, de ez persze csak nyáron aktuális.

és sztem semmi rossz nincs abban, h feltöltöttél ide képeket, természetes h kiváncsi vagy kívülállók véleményére, és úgyis mindig lesz vki aki beszól, mert sajnos ilyen világban élünk...

18/L

2010. febr. 26. 16:35
 29/48 A kérdező kommentje:
okés folytatom eszemben sincs abbahagyni viszont vele az a gond hogy irtózatosan nehezen hízom :S. meg az elmúlt 1 évben én sem értme hogyan tudom hogy nagyon sok de valahogy 11kg-t fogytam :S. elég durva. 65-ről 54-re. azóta felszedtem kb 2.5kg-t 1 hónap alatt. a fiogyást én sem tudom miért történt ettem rendesen és mégis :S. még abban kéne tanács hogyan tudnék gyorsan sok súlyt felszedni táplálékkiegészítők nélkül?:S a gond hogy nem vagyok nagy húspárti sem inkább a soványakat szeretem. léci még ebben adjatok tanácsot
2010. febr. 26. 17:16
 30/48 anonim ***** válasza:

Ezen semmi sem jó még, szálkás, vékony, ez még semmi, kell még ide pár év...plusz 15-20 kiló, ez nem megy olyan egyszeruen, és sok sok fehérje!

Nem tudom hány éves vagy, de ez ha 14 elmúltál akkor vékony!Nagyon is! És ezt vedd pozitív kritikának! Ha testépitesz akkor keményebben kell.Olvass róla, edzézterv,stb

Minden kiscsaj szerint aki ilyen vékony az izmos mert látszik valami, hát nem, ez vékony, nem izmos!A mai vilagban a kisfius szarokra buknak!Oregapámat is izmosnak látják az ilyen kis plázamuffok!

Edzés, edzés és edzés!! És jó leszel! Hajrá1

2010. febr. 26. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!