Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez erőszakosságnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez erőszakosságnak számít már, vagy csak lelkesség?

Figyelt kérdés

Randizásban sok tapasztalatom nincsen, mivel inkább fokozatosan komollyá váló hosszú kapcsolataim voltak.

Most az első randim volt meg egy sráccal. Egyelőre én ezt csak ismeretségként kezelem, hisz bár szimpatikus volt és tetszik, de még nem ismerjük egymást szinte semennyire.

Ő minden nap tudni akar rólam, kéri, hogy beszéljünk minden nap msn-en, ha valamiért nem megyek fel, akkor felhív, hogy mi van velem...

Persze az jó, hogy érdeklődik, de valahogy kényszerítve érzem magam az egész szitutól...elveszik az ismerkedésnek az a még kicsit rejtélyes varázsa, és nekem furcsa, hogy minden nap keres, holott csak egy talink volt. Mintha ő ezt már kapcsolatnak venné...

Ha megmondom neki, hogy vegyen egy kicsit vissza, és kezelje még valóban ismeretségnek a köztünk levő dolgot, azzal nagyon megbántanám szerintetek?

Vagy én vagyok az antiszoc?

Én akkor érzem jól magam, ha fokozatosan alakul ki egy kapcsolat, és van benne idő, hogy a kötődés kialakuljon, az érzések pedig érlelődjenek.

2011. okt. 21. 18:50
 1/8 szamóca.. ***** válasza:
én is frászt kapok az ilyentől... de nem nagyon lehet nekik elmondani, hogy ne sértődjenek meg sajnos. azért próbáld meg ah téged zavar
2011. okt. 21. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi. Lehet, hogy megpróbálom...

Nem arról van szó, hogy nem érdekel, de egy találkozó után nem tudom eljátszani, hogy ő az egyik központi dolog/személy az életemben, akiről minden nap hallanom kellene, mert nem az.

2011. okt. 21. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp mond el neki, hogy kicsit lassítson, biztosan rosszul esik majd neki, de, ha már most az ismerkedés elején sem tudjátok ezt megbeszélni, megérteni a másikat akkor később...

20/F

2011. okt. 21. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi. Igazad van. Ráadásul én még nem is szoktam az első pár randi alatt semmi "későbben" gondolkodni. Ismerkedésként kezelem az egészet, míg azt nem érzem, hogy igazán megtetszett. Sőt, van, hogy több sráccal találkozgatok párhuzamosan.

Egyikkel sem csókolózom, egyikkel sem sétálok kézen fogva sem, semmi nincs a tali elején/végén levő két puszin kívül. De ez is mutatja, hogy nálam ezek a dolgok az elején puszta ismeretségek. Csak akkor lehet eldönteni, akarok-e járni valakivel, ha már ismerem kicsit.

Csak az sem jó, ha a másik "rohamtempóban" akar ismerkedni.

2011. okt. 21. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A "több srácot" leszámítva mondjál el neki mindent, amit ide leírtál. Értelmesnek tűnsz. Ha nem jársz sikerrel, akkor a sráccal van baj.
2011. okt. 21. 19:32
 6/8 anonim ***** válasza:

19:00 vagyok!

Jól csinálod, hogy csak ismerkedésként kezeled, ebből kifolyólag simán ismerkedhetsz több sráccal. Nem történik semmi, ismerkedtek, barátkoztok. Ritka az ilyen lány és igazi érték :D

20/F

2011. okt. 21. 19:42
 7/8 bánomisén ***** válasza:

Ha elég értelmes, akkor megérti, hogy neked ez így sok. Ha nem érti meg, akkor nem értelmes, tehát nem hozzád való.

Mondd meg neki nyugodtan, hogy lassítsatok, vesztenivalód nincs.

2011. okt. 25. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos nagyon megörült neked, tetszel, nem szeretne elveszíteni, meg akar ragadni. De ezt én is túlzásnak tartom.
2011. okt. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!