Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most kapcsolatnak számít szerintetek?
Fiú vagyok 21 éves, és a lány 18. Nemegyszer smároltunk. Senkivel nem találkozgat csak velem. Velem szeretne lenni mindig. Anyukám a lány ellen van mert hogy állítólag cigány ami nem igaz. Rám feküdt a lány, simogattam a seggét. Hagyta. Nagyon sok időt töltünk együtt. De egyenlőre még mindig barátként tekint rám egyenlőre, de azt mondja, hogy barátokkal nem smárol, és velem már smárolt. Össze vagyok zavarodva.
Kérdezzem meg tőle, hogy most kapcsolatban leszünk-e? Nem lenne ez ciki? Hisz nemegyszer smároltunk. Mit tegyek???
Csak hagyd hogy haladjatok az árral. Mert lehet ha konkrétan rá kérdezel, akkor dob a fenébe.
Nem minden csajnak jelent komolyat a csók.
Feszegesd a határokat. Próbáld megdugni! Ha hagyja magát, akkor kapcsolat.
Sokat segít, ha előtte kinyalod úgy, hogy visítson, mint a vett malac!!!!!
Féltékeny? Akkor nem csak barát vagy neki.
Kérdezd meg tőle, hogy benne lenne esetleg egy randiban? Ha igen, vidd el valami különleges helyre (ne kocsmába) :) pl étterembe.
Néha csókold meg a kezét, vagy a homlokát. Ez nagyon sokat jelent a nőknek ;)
Majd a randi végén kérdezd meg, hogy lenne-e a barátnőd :)
Jesszus. Megerositem, amit utolso irt. Ennyi randi utan mar nyugodtan rakerdezhetsz, hogy leszel-e a baratnom. Ez nem jelent semmit, megis egy csomo mindent. Ha igent mond, az egyben kizarolagossagot is jelent egy kapcsolatban nyilvan, ha nala nem volt mas a kepben, akkor reszerol nem lemondas, de igy reszedrol is lenne egy olyan "biztositek", hogy nem kacsnitgatsz masra. Masreszt meglesz mindkettotokben az az erzes, hogy feljebb leptetek egy lepcsofokot a kapcsolatban, egy csunya nagy kerdojel eltunik kettotok kozott. Aztan lehet tovabb programozni.
Egyebkent szerintem nem all tul jol a szenad. Nem lerohanni meg "ott" nyulkalni, hanem ertelmes felnott emberkent kene hozzaallnod. Nem veletlen bizalmatlan veled, mert sut rola, hogy az, te sem teszel eleget azert, hogy oldodjanak benne ezek az erzesek. Itt lenne az ideje egy minosegibb programnak. Nem azt mondom, hogy valami csopogos gyertyas vacsora, de az egyutt kocsmazunk szintnel azert van feljebb. Ket dolgot nem erez feloled. A komolysagot (agyilag) es az eleterzest. Nem vagy eleg ahhoz, hogy magaddal sodord. Nem tudod lenyugozni, kvazi semmilyen teren. Es szerintem nala is gond van rendesen. Szkeptikus vagyok, szerintem nem egymast keresitek, neked jo lenne a csaj, o meg egy erzest keres, amihez meg nem vagy eleg neki.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!