Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mennyire számít hogy a pasinak van-e jogsija vagy nincs? Őszintén!
Nálam pl volt már 2szer is hogy ismerkedtem egy lánnyal és mikor kiderült hogy nincs jogsim mindkettő lelépett.
Főleg úgy ha a csajnak meg mondjuk van, és több csajtól is hallottam hogy milyen már hogy ők fuvarozzák a pasit.
Tényleg ennyire gáz lenne ha egy pasinak nincs?
Mondjuk részemről meg az a gáz, ha valakinek ez problémát okoz :)
Nekem alapvetően nem probléma nekem vam jogsim és nagyon szeretek vezetni.
Azonban pl hosszabb utakon praktikus ill. jó érzés ha a másiknak is van jogsija hogy ha elfáradok,valami történne akkor a másik át tudja venni a volánt.
Szóval alapvetően emiatt senkit sem dobnék, de egy hosszútávú komoly kapcsolatban, esetleg házasságban előbb-utóbb jó lenne és szeretném ha a másiknak is lenne, idővel megcsinálná a jogsit.
Praktikussági okokból.
Ha (nyilván később egy komoly kapcsolatban) a gyereket valahova vinni kell és én nem tudom, ügyeletre kell menni stb.
Pláne ha nem pesten hanem egy vidéki nagyvarosban vagy valahol mashol ahol a tömegközlekedés nem olyan jó.
Számítani számít, persze, de nem "feltétel" .
3 éve vagyunk együtt a párommal, és a továbbiakban is együtt tervezzük.
Ő 4 évvel idősebb nálam, nincs jogsija, és nem is nagyon hajlik afelé, hogy legyen. Én amint elkezdtem dolgozni, és ki tudtam fizetni, elkezdtem a jogsit csinálni. Sajnos még nincs meg, de nemsokára vizsgázom. Egyszer kétszer megemlítettem neki, hogy nem szeretné-e esetleg elkezdeni? De általában nem a válasz.
Én pedig úgy szeretem ahogy van, ez semmin nem változtat. 😊
Párommal eladattam a kocsit, mert kb a semmire költöttünk 60-at egy hónapban. Most buszozunk, megvagyunk, én soha nem is szoktam máshoz, nem hiányzik a kocsi, emiatt nem érdekel a jogsi sem.
Munkahelyen előny, meg senki sem lett attól kevesebb, hogy tudott valamit pluszban, így tervezem majd én is megcsinálni, de annak nem látom értelmét, hogy 5 évig ne használjam egyáltalán, aztán utána azt sem tudom, hogy kell tolatni. De a kapcsolat szempontjából ez olyan, mintha arról lenne szó, hogy tud-e horgolni a párom. Hol nem szarom le...
Nem feltétel, de nálam bizony előny, ha van:D
Nekem egyébként van jogosítványom, ill. van kocsi is, amit használhatok, de egyrészt utálok vezetni, másrészt elég szarul is vezetek, szóval nálam kifejezetten előny, ha a férfi magára veszi ezt a feladatot.
Számomra fontos, de nem kizáró, viszont biztatnám a párom ha nem lenen jogosítványa,hogy szerezze meg. Manapság már munka szempontjából is fontos ez.
+ falun élek, mindenért a városba kell menni, akár vásárolni, akár kórházba, vagy ügyet intézni.Ehhez pedig a lehetetlen buszközlekedés "adott".
Ha Budapesten élnék lehet,hogy nem lenne ennyire fontos, de vidéken már igen.
Ha most mondjuk nélkülözhető is, a későbbiek folyamán sosem tudjuk mihez szükséges.
Pl. idősek a szüleim, ha nem akarom Őket a betegszállítók órákig várakozó sorsára bízni én viszem Őket vizsgálatokra, ha kórházba kerülnek megyek hozzájuk,viszem a másikukat.
A gyerekem középiskolában, felsőoktatásban tanult, több helyen, Költöztetni kellett a kollégiumba/vissza.
Ezeket még véletlenül se tudom busszal megoldani.
Nem presztizskérdés az autó, nem érdekel a típusa,de legyen jogsi és legyen autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!