Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez idegesítő számotokra?
Idegesítő számotokra, ha egy nő/lány, akiről tudjátok hogy oda van értetek( tetszel neki, szerelmes beléd ), sokszor keres titeket, bókol ( pl. hogy fontos vagy nekem, milyen jól nézel ki ma, stb.. ), stb.. szóval tudjátok róla hogy többet akar tőletek, de ti még nem álltok készen egy kapcsolatra, egyedül akartok most lenni ( pl. nemrég szakítottatok ), stb..
Azért kérdezem mert én ebben a helyzetben vagyok.
Én nőként ha idegesítene, megmondanám a másiknak. Nekem nem mondta még az illető ezt.
Sose volt olyan h nem állok készen egy kapcsolatra. Akkor is összejöttem volna egy lánnyal ha 1 hete szakítottam és nem akartam egyedül lenni.
De amúgy közel 2 éve nincs senkim
Nekem még hölgy ilyenformán soha nem "bókolt".
Egyenlőre nem is tudom, hogy hogy esne....
36/F Bp.
Engem a "fontos vagy nekem" dolog idegesítene ha egy szakításon lennék túl. Tuti kicsit magammal szeretnék törődni és nem mások érzéseivel.(bocsi de ilyen néha kell)
de minden relatív... mit jelent nálad az ,hogy "sokszor"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!