Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja egy lány szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja egy lány szinte mindenre hogy "fúúj undorító! "? Csak engem idegesít ez?

Figyelt kérdés

A buliban azzal szórakoztak a haverok, hogy összekevertek egy csomó piát. Whisky, vodka, tequila, pálinka, és felöntötték kólával!

És az egyik lányt megkínálták, és ott rikácsolt, hogy fúúj, gusztustalan, nem kóstolja meg(Rosszabb ízre számítottam nem volt rossz az! :D)

És ment, és mindenkinek elmesélte, hogy kutyultak ilyen löttyöt, és gusztustalan, undorító, fúúúj!

Kicsit felidegesített a viselkedése! Mi abban a fúj? Ha külön-külön issza meg, nem keveredik a gyomrában össze? DE!

Hát akkor meg?

Miért kell ilyenre azt mondani, hogy fúj?

2014. júl. 15. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenre mondta azt, csak arra az italra. Normális ember ezeket nem issza egymás után, mert tudja, hogy annak bizony róka lesz a vége... Szerintem is undorító egyébként. Bár én csak Martinit iszok.
2014. júl. 15. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Csak egy idegesítő kényes p.csa.
2014. júl. 15. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez a szavajárása...
2014. júl. 15. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nálunk karácsonyi műsornál van egy tradíció, miszerint összekeverek minden piát és KAJÁT, aztán elfogyasztom. És persze kihányom.
2014. júl. 15. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

egyél mákos tésztát pörkölttel...neki ez nem jön be, neked meg lehet ízlik...ez van nem egyforma az ízlésünk! a gyomrodban nincs ízlelőbimbó!

21F

2014. júl. 15. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondta, mert tényleg az. :D
2014. júl. 15. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nőként mondom, h nem értem... ezért se barátkozok lányokkal, mert nekik minden gáz/undorító/fuj. :D
2014. júl. 15. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:
10%
mert nem kéne 13 éves lányokkal kezdened. na jó, ez csak egy vélemény...
2014. júl. 15. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Vannak pedáns, merev emberek, akikbe semmi rugalmasság nem szorult. Nekik a kés az kés, és nem vakó csavarhúzásra, stb, stb. Amit az ember egyszer kitalált; Whisky, vodka, tequila, pálinka, azon ők nem változtatnak, mégha százan állítják is, hogy jóízű.
2014. júl. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!