Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, miért undorító ha egy lány dohányzik?
Ezért:
"Mert a dohányzás egy büdös, gusztustalan, egészségtelen, rákkeltő és nem utolsósorban pénzpocsékoló szokás."
Én se mondhattam volna jobban :D
Pontosan, az is undorító, ha egy férfi teszi, csak férfiakkal nem jövök össze.
Egyrészt az a baj vele, hogy káros, én pedig nem szeretném, hogy akit szeretek, a későbbiekben kínok között halálozzon el tüdőrákban, jóval idő előtt. Másrészt büdös. Igen, büdös, ehhez nincs mit hozzátenni, a rágó meg a parfüm csak kölni a szarra, az összes ruhája, a haja, a bőre is cigiszagú lesz. Harmadrészt eléggé dága.
Undorító?!... Nincs abban semmi undorító. Ilyet maximum a finnyás hülyegyerekek mondanak...
Az tény hogy káros. A szaga sem épp rózsaillat. De baromira nem érdekel ha tetszik a lány...
Még szexi is tud lenni. Mondjuk ahhoz elég dögösnek kell lennie a csajnak is...
Keress olyan palit aki dohányzik. Az biztosan nem tesz ilyen idióta megjegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!