Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg jobb, ha nem nézem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jobb, ha nem nézem azt, hogy dohányzik-e egy lány, vagy sem?

Figyelt kérdés

Azt mondták, mikor kérdezték, hogy hogyhogy nem volt még barátnőm, amire mondtam, hogy mert én nem dohányzok, és zavar a cigiszag, meg íz, meg minden.

Erre azt mondták, ne legyek hülye, Mo kb 70-75%a dohányzik, és így kb sose lesz barátnőm, ha azt nézem, h aki dohányzik, az nem kell...

Azt mondták, majd megszokom a cigiszagot, füstöt, ízt, de legalább legyen csajom...

Tényleg ne legyek ennyire válogatós?

2012. febr. 9. 18:07
1 2
 1/19 Macs1209 ***** válasza:
44%

Ne. Lehet lelki okai vannak a dohányzásának. És lehet,

hogy egy normális kapcsolatban fel tudja adni.

Amúgy is.. Fogadd el olyannak, amilyen. Sőt.. dohányos

csaj... egyáltalán nem gáz.

Én is dohányzok, de ha lenne nemdohányzó barátnő, akkor

letenném idővel a cigit.

31F

2012. febr. 9. 18:09
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy válogatós csak nem szereted az ilyen lányokat és kész.Majd találsz magadnak olyan lányt aki nem cigizik és elviseli ezt mert hidd el hogy sok lány van aki nem cigizik.
2012. febr. 9. 18:09
 3/19 anonim ***** válasza:
24%
1.-vel én is egyetértek.
2012. febr. 9. 18:19
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

Hogyha szereted a szádban a nikotin ízét, akkor te magad is dohányos vagy, vagy az lennél.

Ha pedig nem szereted, akkor ez zavarni fog. Esetleg majd minden csók előtt szalad fogat mosni a csaj...

Próbaképpen nyald ki a hamutartót, és akkor ráérzel, hogy mennyire jó is az...

2012. febr. 9. 18:42
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudnék dohányzó fiúval járni. Barátkozni, haverkodni, stb, teljesen oké, amíg nem az arcomba fújja addig nincs vele bajom, azt csinál amit akar. De ha a párom dohányozna, akkor zavarna

- a szag

- az íz (úgy nem igazi a csók, ha mindig figyelni kell hogy a legutóbbi ciki után vett-e be rágót vagy mosott-e fogat...)

- hogy valószínűleg lesz belőle valamilyen egészségügyi problémája

- fontos szempont: rengeteg pénz menne el rá (én komoly kapcsolatokban gondolkozom, tehát ilyenkor pl. gondolnék arra, hogy később mennyi pénzt költene cigire mikor a gyerekekre is költhetné)

Az még oké lenne, hogy a kapcsolat elején leszokik, de ez sajnos nem megy olyan könnyen és sokan csak az ígérgetésig jutnak...

22/L

2012. febr. 10. 00:13
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát én dohányzom, de mikor nemdohányzó barátom volt, természetesen sokkal kevesebbet szívtam. Volt egy barátom, aki napi másfél dobozzal elszívott, ha ő rágyújtott én is. Szóval szerintem azért a dohányosok is alkalmazkodnak :D
2012. febr. 10. 00:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Férjemnél is kizáró ok volt, ha egy csaj dohányzik. Szerintem büdös és drága.
2012. febr. 10. 11:42
 8/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem válogatás, meg nézem / nem nézem kérdése. Én nem dohányzok és zavar a cigifüst, de még zavaróbb, ha a csajnak büdös bagószaga van, büdös a szája, ruhája, haja, keze, stb. Szóval, ha téged is zavar, ha a csaj dohányzik, csináld azt, amit én, keress nemdohányzó csajt. És nem igaz az, ahogy nincs ilyen.

24/F

2012. febr. 10. 20:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Legyen már igénye az ember magára is annyira, hogy úgy él, és olyan párt választ, akinek fonto a aját maga, és a társának, később a gyermekeinek az egészsége...
2012. febr. 10. 22:05
 10/19 kovpet ***** válasza:

"Mo kb 70-75%a dohányzik"

Jó lesz az 30-40-nek is.

Nyugodtan nézd, nálam is kizáró ok.

2012. febr. 11. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!