Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobb, ha nem nézem azt, hogy dohányzik-e egy lány, vagy sem?
Azt mondták, mikor kérdezték, hogy hogyhogy nem volt még barátnőm, amire mondtam, hogy mert én nem dohányzok, és zavar a cigiszag, meg íz, meg minden.
Erre azt mondták, ne legyek hülye, Mo kb 70-75%a dohányzik, és így kb sose lesz barátnőm, ha azt nézem, h aki dohányzik, az nem kell...
Azt mondták, majd megszokom a cigiszagot, füstöt, ízt, de legalább legyen csajom...
Tényleg ne legyek ennyire válogatós?
Ne. Lehet lelki okai vannak a dohányzásának. És lehet,
hogy egy normális kapcsolatban fel tudja adni.
Amúgy is.. Fogadd el olyannak, amilyen. Sőt.. dohányos
csaj... egyáltalán nem gáz.
Én is dohányzok, de ha lenne nemdohányzó barátnő, akkor
letenném idővel a cigit.
31F
Hogyha szereted a szádban a nikotin ízét, akkor te magad is dohányos vagy, vagy az lennél.
Ha pedig nem szereted, akkor ez zavarni fog. Esetleg majd minden csók előtt szalad fogat mosni a csaj...
Próbaképpen nyald ki a hamutartót, és akkor ráérzel, hogy mennyire jó is az...
Én sem tudnék dohányzó fiúval járni. Barátkozni, haverkodni, stb, teljesen oké, amíg nem az arcomba fújja addig nincs vele bajom, azt csinál amit akar. De ha a párom dohányozna, akkor zavarna
- a szag
- az íz (úgy nem igazi a csók, ha mindig figyelni kell hogy a legutóbbi ciki után vett-e be rágót vagy mosott-e fogat...)
- hogy valószínűleg lesz belőle valamilyen egészségügyi problémája
- fontos szempont: rengeteg pénz menne el rá (én komoly kapcsolatokban gondolkozom, tehát ilyenkor pl. gondolnék arra, hogy később mennyi pénzt költene cigire mikor a gyerekekre is költhetné)
Az még oké lenne, hogy a kapcsolat elején leszokik, de ez sajnos nem megy olyan könnyen és sokan csak az ígérgetésig jutnak...
22/L
Szerintem ez nem válogatás, meg nézem / nem nézem kérdése. Én nem dohányzok és zavar a cigifüst, de még zavaróbb, ha a csajnak büdös bagószaga van, büdös a szája, ruhája, haja, keze, stb. Szóval, ha téged is zavar, ha a csaj dohányzik, csináld azt, amit én, keress nemdohányzó csajt. És nem igaz az, ahogy nincs ilyen.
24/F
"Mo kb 70-75%a dohányzik"
Jó lesz az 30-40-nek is.
Nyugodtan nézd, nálam is kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!