Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobb, ha nem nézem azt, hogy dohányzik-e egy lány, vagy sem?
Azt mondták, mikor kérdezték, hogy hogyhogy nem volt még barátnőm, amire mondtam, hogy mert én nem dohányzok, és zavar a cigiszag, meg íz, meg minden.
Erre azt mondták, ne legyek hülye, Mo kb 70-75%a dohányzik, és így kb sose lesz barátnőm, ha azt nézem, h aki dohányzik, az nem kell...
Azt mondták, majd megszokom a cigiszagot, füstöt, ízt, de legalább legyen csajom...
Tényleg ne legyek ennyire válogatós?
Nálam visszataszító ha egy csaj dohányzik, és mellé meg alkoholizál is (berúgás szintjén)
23F
Az én esetemben szóba sem jöhet a dohányzó barátnő! Rengetek szép és intelligens nem dohányzó lányt ismerek, szóval te is fogsz találni!
Ha zavar a cigi, akkor még véletlenül se menjél bele egy ilyen kapcsolatban, mert úgysem lesz jó!
20/F
Miért lennél igénytelen nővel, ha nem akarsz, csak mert más azt mondja.
Van nagyon sok nő, aki igényes, hidd el!
27/F
18:28
Igazából egyet értek veled, bár én úgy fogalmaztam, hogy szóba sem jöhet nálam dohányzó barátnő, de igazából ugyanazt mondtuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!