Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ez idegesítő számotokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez idegesítő számotokra?

Figyelt kérdés

Idegesítő számotokra, ha egy nő/lány, akiről tudjátok hogy oda van értetek( tetszel neki, szerelmes beléd ), sokszor keres titeket, bókol ( pl. hogy fontos vagy nekem, milyen jól nézel ki ma, stb.. ), stb.. szóval tudjátok róla hogy többet akar tőletek, de ti még nem álltok készen egy kapcsolatra, egyedül akartok most lenni ( pl. nemrég szakítottatok ), stb..

Azért kérdezem mert én ebben a helyzetben vagyok.

Én nőként ha idegesítene, megmondanám a másiknak. Nekem nem mondta még az illető ezt.

2015. máj. 22. 14:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Bájos dolog. Aztán mindennek meg van a határa, ha pl túl erőszakosan teszi ezt.
2015. máj. 22. 15:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem állok készen, valószínűleg megmondanám a hölgynek.
2015. máj. 22. 15:04
 3/16 A kérdező kommentje:
Persze nem erőszakosan csinálom!
2015. máj. 22. 15:15
 4/16 anonim ***** válasza:
31%
nem hiszem, hogy megmondanám. Ha valakinek valamiért szólok, akkor azt azért teszem, mert szeretném, ha a kapcsolatunk/barátságunk jövője érdekében változtatna rajta. Ez viszont pont olyan kategória, ami miatt leépíteném nagyon gyorsan. engem annál jobban semmi nem tud felidegesíteni, mint a nyomulás.
2015. máj. 22. 15:20
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem jó lesne. És ha zavarna, egyenesen megmondanám.

24/F

2015. máj. 22. 15:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Persze h jól esne. Ezt elve ritkán csinálja egy nő eleinte.

Ha meg nem állnék készen rá biztos megmondanám neki.

Gondolom már ismeritek egymást igaz?

2015. máj. 22. 15:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem is jólesne, és amikor már készen állok rá, ő lenne az első számú jelöltem :)
2015. máj. 22. 15:56
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen ismerjük egymást már, " barátok " vagyunk, ha lehet ezt mondani.
2015. máj. 22. 16:13
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Volt egy ilyen lány,évekig nem szállt le rólam...most meg, hogy pasija lett megbántam, hogy nem dugtam meg, de szerintem így is lenne esélyem nála, csak hát egy rendőrrel jött össze.;)
2015. máj. 22. 16:16
 10/16 A kérdező kommentje:
És csak ágyba szeretnéd vinni vagy szeretnél tőle többet is?
2015. máj. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!