Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennél kellemetlenebb? Miért csinálta ezt? 21L
A haverom jelét adta, konkrét jelét, hogy 'odavan' mondhatni értem.
Mikor megakartam ezt vele beszél, megfutamodott, jött azzal, hogy azonnal benne lenne, ha csaja nem lenne...
Azt hittem frászt kapok. Ő meg azt, hogy helyben belevágnék a dologba, pedig csak megbeszélni akartam.
Miért csinálta ezt? Ő akart erről beszélni azelőtt, erre így viselkedik, megfutamodik? Hosszú hónapokig mire kellett ez a sok felesleges kör?
Csak emiatt barátkozott szerintem, álca volt.
Szerintetek?
Kérdező arra nem gondoltál, hogy ugyanezt a kérdést a másik is feltehette volna ide? Tetteink és gondolataink nem folyamatosan ésszerűek és tökéletesek. Volt valami zavaros elképzelése, vagy inkább csak úszott az árral. Erre te szembesíted, miközben (önmaga számára) fogalma sincs, mit gondoljon. Persze, hogy megfutamodik, ha átgondolásra akarod kényszeríteni.
Meg aztán a fiúk mindig többet mutatnak, mint amik. Ez a dolguk, ez a párkeresés lényege. A dolog persze letisztul, de a legtöbb ember, megfutamodik, ha idő előtt kényszerítik gondolatai rendbetételére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!