Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinalta ezt? Elmondása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinalta ezt? Elmondása szerint minden jó volt. Lent hosszan bővebben olvashattok

Figyelt kérdés

Na meg ismerkedtem egy lánynal hosszasan beszélgettünk először interneten majd talalkozgattunk minden nagyon jól alakult egy hullám hosszon voltunk nem siettettem semmit szépen lasaan haladtunk megkedveltuk egy mást és egyszer csak valami történt benne és teljesen bezarkozott előlem pedig párszor említette h nagyon boldog amikor velem van és ilyenkor nem agyal semmin csak boldog nagyon. Azt mondta h egy régi szakítás óta nincs teljesen rendben lelkilek. De akkor miért hagyta h megkedveljuk egymást amikor utána teljesen elökott magától. Mostanaba mondta h h számítok neki. De már nem erdeklem, és h nem keltem fel az érdeklődését. Egy honapja még színházba nagyon jolerez te magát. És tudom h hagynom kéne. De megkedveltem nagyon :(

Hátha tudtok segíteni nekem mert nagyon sokat jelent számomra.

2015. márc. 25. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a lány már beleunt, hogy csak beszélgettek és nem haladtok egyről a kettőre, lehet arra várt ,hogy Te lépj komolyabb szándékkal mondjuk h jobban közeledsz felé és nem csak a beszélgettek. Bár az nem derül ki hogy, volt e több pl csók vagy egyebek.

Vagy azis lehet , hogy talalt mas fiut ,es ezert is zarkózott el tőled.

2015. márc. 25. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem NAGYON KEDVESEN kérdezz rá a dologra

hogy mondjuk "nem tudom, fura, de úgy érzem, mintha x ideje megváltozott volna valami, szerinted is így van?"

közben vágj aggódó arcot, mielőtt azt hiszi, arra gondolsz, hogy valami felsőbb szintre tereled éppen a kapcsolatotokat

majd mesélj, hogy alakult :)

2015. márc. 25. 20:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja azt nem irtam oda de. Volt csók meg minden velem is aludt egyszer. Kezfogas meg ölelés.

És láttam rajta h tényleg boldog velem. Sokszor mondta h velem teljesen más minden. És ezek után mostanra teljesen elokot. És rossz h most már szinte alig beszélünk.

2015. márc. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!