Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálta ezt a második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a második randi után?

Figyelt kérdés
Ő kezdeményezett, örült, lelkes volt. Már az első randin is volt csók, a másodikon is, haza vitt, nem mondott semmit, és eltűnt. Jókat beszélgettünk, jól éreztük magunkat együtt, nem válaszol semmire, de már egy ideje nem is írok neki.
2015. jan. 14. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Valószínű azért,mert ő egy álruhás reptoid volt.Jelentsd az esetet az Intergalaktikus Közösség biztonsági szervénél.
2015. jan. 14. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem túl sokba került a benzin.
2015. jan. 14. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen velem is volt már, kb. 7 éve, azóta sem tudtam meg az okát, hogy miért nem keres. Ő hívott el randizni, jól is éreztük magunkat, vagyis ebben már nem vagyok olyan biztos, mert akkor keresett volna máskor is.

Én nem tudnék senkivel sem ilyen lenni. Annyit azért mindenki megérdemelne, hogy legalább megmondják neki, hogy bocsi, de nem "passzolunk" vagy valami hasonló sablon szöveg!

(Akkor még viszonylag fiatalabb voltam, tehát nem is tudtam úgy kezelni az ilyen helyzeteket.

De azóta is van bennem egy félsz randik után, hogy mi van ha nem keres, nem hív, mit rontottam el, stb...)

Ne is írj neki, az ilyen meg sem érdemli.

2015. jan. 14. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Mondd meg neki hogy egy kutya.
2015. jan. 14. 10:06
 5/6 anonim válasza:
3-adik válaszoló teljes mértékben igazad van
2015. jan. 15. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm :)
2015. jan. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!