Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálta ezt a csaj? Egyáltalán nem értem.

Figyelt kérdés
Hétvégén randiztunk, egy idő után kibökte, hogy az van, hogy nem jövök be neki. Habár belül csalódott voltam mégis normális, jófej maradtam vele, végül is előfordulhat, hogy nem vagyok az esete, akkor pedig nem erőltetem rá magam, visszakísértem a plázához. Azt hittem, hogy itt vége is a dolognak. Egy nap múlva elkezdem leveleket kapni ismeretlenektől. Kiderült, hogy valaki beregelt a nevemben egy meleg oldalra. Több dologból tudom, hogy a csaj volt, pl. teljesen új képet küldtem magamról neki, amit más még nem látott és ezt a képet használta. Már írtam az oldalnak, hogy töröljék. De akkor is bosszant a dolog. Szerintetek miért csinálta ezt? Szóljak neki valamit vagy hagyjam a fenébe az egészet?

2012. aug. 15. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom azért mert homokos vagy
2012. aug. 15. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Én felkeresném, és egy akkorát lekevernék neki, hogy a feje leesne. Ha inkább nem szeretnék börtönbe kerülni, akkor megkérdezném tőle, hogy mi volt a célja ezzel. Természetesen személyesen. :)
2012. aug. 15. 10:47
 3/9 Cipócska válasza:
100%
Én rákérdeznék tőle és ha ő volt tényleg elküldeném a fenébe. Egyébként sem értem minek bealázni a másikat, mire jó ez? Ha a fiúkat szeretnéd fiúkkal randiznál. Felejtsd el ezt a lányt, és ne bánd egy percig sem, hogy nem jött össze.
2012. aug. 15. 10:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen beszélj vele, és védd meg az önbecsülésed! Hú, ez baromi aljas dolog volt tőle, állj ki magadért!
2012. aug. 15. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem beszelj vele. Lehet, hogy latott benned valamit ami szamara nagyon serto volt, de Te ezt nem erzed magadon. Ha ez tenyleg igy volt, erdeked, hogy jobban megismerd magad.

Javasolnam, hogy cseten kerdezd, ne eloben, igy nem jon zavarba es valoszinuleg oszintebb lesz. Legy kedves, tudasd vele, hogy fajt amit tett, de ne told le.

2012. aug. 15. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
beszélni beszélj bele, kérdezd meg, mi célja volt ennek. az okot én is szívesen hallanám. és ne bánd, hogy nem sikerült, semmit nem vesztettél, csak tapasztalatot nyertél max..
2012. aug. 15. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
bocs.. *vele
2012. aug. 15. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csak nem voltál vele g*ci és ok nélkül csinálja akk biztos felkeresném...
2012. aug. 15. 18:13
 9/9 anonim válasza:
Élőben keresd meg nem cseten mert ott sinám letagadhatja és nem érzed mondjuk hogy hazudik. Kérdezd meg tőle miért tette. Valami oka biztos volt. Talán rosszul esett neki valami amire te nem is gondoltál.
2012. aug. 16. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!