Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan bátor csaj aki meg elcsábított egy pincért? Hogy csinálta?
én esküvőn elcsábítottam :D unatkoztam nah xD és épp nyári munkán volt a srác egykoru velem (17) :) igazából semmi érdekeset nem csináltam csak figyelgettem tudod olyan bájos de kacér nézéssel.. aztán az este felénél odahozott nekem egy italt majd kihívott beszélgetni :)
elég jó volt vele lenni... 7 hónapig együtt voltunk de a távolság miatt vége lett az egésznek
egy pincér örül annak ha elcsábítod;)
az éttermekbe sok nagypofájú kamu cégek meg multik járnak, akik azt hiszik övék a világ, ez idegesíti a pincéreket, úgy hogy szerintem bátran próbálkozhatsz, tesóm is pincér, biztos infó:D
ha van esélyed inkább idősebbekkel próbálkozz kb 25 évesekkel, persze ha számít neked is a pénz mint a csajok 90%-ának, mert azok megjárták az óceánjáró hajókat ahol teletömték magukat pénzzel egy életre:D
mosolyogj rá, kérdezősködj tőle, de ne olyanokat amik túl hosszú választ igényelnek, mer ugye nincs annyi ideje, kérdezd meg mikor jár le a munkaideje, utána meg tudtok beszélgetni is, lehet meg hív 1 italra, főleg ha szép vagy:)
nem veszítesz semmi, ez étterem, legalább is gondolom odajársz, nem fog kiröhögni, buszon már cinkesebb lenne:P
ha nem lépsz, megteszi más helyetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!