Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-16 éves fiúk! Hogy viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-16 éves fiúk! Hogy viselkedjen egy csaj, ha azt akarja, h tetsszen nektek? (lécci ne a várj türelmesen taktikát, mert nem jött be)

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Legyél elbűvölő, öltözz ki, cicit nyugodtan rakd ki!:)

16/F

2012. aug. 14. 14:46
 2/11 okoska31 ***** válasza:
87%
ja, aztán amikor meg kirakja a cicit, akkor leringyózzátok....
2012. aug. 14. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát, az olyan csajt aki kirakja a mellét mint egy koszos ribanc, ott hagynám! :D

Legyél kedves, ne mindig a fészbukon lógj, ne legyél flegma.

És ne csinálj twitterre képeket randi közben! :) (volt ilyen)

2012. aug. 14. 14:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Háát öhm gondolom Ti nem láttatok még olyant amire célzok.

Arra gondoltam, h kicsit kivágottabb nyakú pólóban flangáljon ne 1 garbóban-.-"

2012. aug. 14. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdés inkább az, hogy leadja e a nő azokat a jeleket (testbeszéd), amire a férfi reagál. A kihívó viselkedés általában célt ér.
2012. aug. 14. 14:56
 6/11 ögüü válasza:
OLVASSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!
2012. aug. 14. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat nem láttam még, hogy nyáron valaki garbóban mászkál, pláne hogy abban megy randira! :D
2012. aug. 14. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:

tüneményes és érdeklődő lányokat akarok látni magam körül mindig! :D :$

F19

2012. aug. 14. 20:12
 9/11 anonim válasza:
Igaz hogy nem vagyok fiú de szerintem valahogy úgy érzem hogy maradj aki vagy csak próbáld egy kicsit fiúsabban csinálni a dolgaidat lehet hogy furcsán hangzik de így közelebb kerülhetsz hozzájuk jobban megismerheted őket de még attól lány maradsz xD
2012. aug. 21. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet úgy szépen öltözni hogy ne legyél ribi, meg a melleket szépen felöltöztetni.

Amúgy meg használd a várj türelmesen taktikát, ha nem jött be, akkor várj még tovább, és így tovább. Előbb utóbb úgyis megtörik és könyörögni fog neked hogy járj vele.

2012. aug. 21. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!