Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj hülyének nézett?
Figyelt kérdés
A buszon leült velem szemben egy jó csaj, nagyon figyelt, én meg inkább rá sem néztem mert úgy gondoltam túl jóféle hozzám.2012. aug. 10. 23:22
2/6 anonim válasza:
Néha én se tudok másfelé nézni, csak valakire, ha telve van a busz. De nem várhatod senkitül, hogy kitekerje a fejét mert zavar ha néznek.
Amúgy szerintem csak lesz*rt egy madár.
3/6 A kérdező kommentje:
Mert full jó volt, magamat meg szarnak tartom.
2012. aug. 10. 23:25
4/6 anonim válasza:
Én is mindig elfele nézek amikor valami nő tekintetét érzem magamon,és alig várom hogy elmenekülhessek.
5/6 anonim válasza:
Kishitű vagy! Ne majrézz! Ha egy csaj rád néz, akkor nézz vissza, és próbálj szemezni vele. Ha nem néz rád akkor pedig Te próbálj ránézni és szemezni vele. Aztán mindent bele!Duma, jópofáskodás, röhögcsélés és Bingó!
6/6 anonim válasza:
hol az önbizalom? szar vagy, de mégis téged bámult, lehet, hogy bejöttél neki, lehet hogy nem, de attól még hogy visszanéztél volna, nem történt volna semmi rossz, most max elszalasztottál egy jó lehetőséget. fail, ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!