Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság lenne ezt visszaírni neki?
Volt egy csaj, akire neten ráírtam. Egy ideig néha-néha leveleztünk is, e ez később elmaradt. később írt vissza nekem, a felvételire meg miegysmásra hivatkozott, hogy azért nem írt. Egyébként minden nap elég sokat fenn volt facebookon, tehát ez kamuduma.
Na amikor 2 héttel később ezeket visszaírta, mondom oké, majd beszélünk valamikor. Persze akkor már eldöntöttem, hogy nem írok neki többet, mivel ilyen kamudumákkal engem ne árasszon el.
Ő is írta, hogy majd beszélünk. Én viszont vagy 2 héttel később töröltem, erre ő most visszaírja ezt: töröltél?
Én ezt írnám neki vissza, szerintetek nem lenne nagyon beolvasás?
Igen töröltelek, mivel nem ismerlek, 2* beszéltünk, azóta egyáltalán nem. Nekem meg csakis olyan ismerőseim vannak, akiket ismerek. Meg egyébként nagyon utálom ha valaki baleknek néz, mivel férfiból vagyok.
Hát kb erre gondoltam, de a végleges szövegeket mikor elküldöm, még mindig csiszolgatom, hogy egy határozott érett embert adjon vissza.
Így van, erre gondoltam, köszi.
A végleges választ még nem gondoltam ki. Én bármilyen levelet mire elküldök, még csiszolgatok.
Úgysem most fogom küldeni, ráér van most jobb dolgom.
"mivel férfiból vagyok."
Fiacskám, Te ettől még fényévekre vagy.:)
29/N:
Na igen, de valamit csak vissza kellene írni neki, mert akkor valszleg megint ír, pl. "neked meg mi bajod?"
Amúgy gondoltam rá, hogy nem írok vissza semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!