Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fog túl fiatalnak tartani?
Figyelt kérdés
van egy lány aki tetszik és jövőre egy osztályba fogunk járni ő 1996 szeptemberi én meg 1998 februári. nekem bejönnek az idősebb lányok mert érettebbek ,bölcsebbek mint a korombeliek . az igaz,hogy a lányok az idősebb srácokra hajtanak?2012. aug. 13. 22:24
1/9 anonim válasza:
Hát, ha nem, akkor még mindig megerőszakolhatod.
3/9 anonim válasza:
1,5 év. ha magamból indulok ki ('96 nyarán születtem) akkor én inkább egy kb 18 évessel járnék, persze lehet hogy ő kivétel. a mi sulinkban is van egy pár, a csaj most volt 10.-es, a fiú pedig 8.-os. de már szakítottak, ha jól tudom 1-2 hónap után.. mindenesetre sok sikert:)
4/9 anonim válasza:
egy 15-16 éves lány biztos kib*szottul bölcs ! :DDddddddd
5/9 anonim válasza:
Megbukott, vagy miért fogtok egy osztályba járni?
Akkor nem biztos, hogy bölcsebb!
6/9 A kérdező kommentje:
lehet,hogy angol előkészítőre járt nem tom
2012. aug. 13. 23:11
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy lány nagyon bunkó lehet ha egy nála kisebbel érzi m agát egy szinten. A lányok hamar érnek,ezért kell nekik idősebb, magasabb IQ-ú pasi. De ha feléred nincs akadály
8/9 anonim válasza:
Azért, mert az évet írod és nem a kort azt hiszed, hogy nem tudjuk hány évesek vagytok, vagy mi?:D:D:D:D:D
Szerintem egy 15 éves csaj nem fog egy 13 évessel járni, csak ha nem vagy veszett jóképű.
9/9 A kérdező kommentje:
hát te hülye vagy :D
2012. aug. 15. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!