Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt miért csinálta a csaj?...

Ezt miért csinálta a csaj? Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Tegnap a kutyám meg egy yorkie odaszaladtak egymáshoz és játszottak kb 5 másodpercig, amíg a gazdája észre nem vette és elkezdett ordítozni a kutyájának. Mondtam, h csak játszanak, stb... De semmi, jó mondom akkor visszahívom az ebet, ekkor a másik kutya is visszament a gazdájához, de az akkorát rácsapott a kutyára, simán elis törhetett volna valamilye. A kutyám középtermetű, lehet féltette vagy nemtudom. Ilyen tipikus hülye p*csa volt, éppen a fodrász előtt beszélgetett a többi okossal...
2010. aug. 14. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
mert azthiszi a nagyokos hogy így megtanulja a kutyája... pedig így csk azt tanulja meg h ha odamegy a gazdihoz akk werést kap.. :/:@
2010. aug. 14. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem feltétlen hülye egyébként, esetleg kicsit túlreagálta.

Én is arra neveltem a kutyám hogy nem mehet oda másik kutyákhoz, mert csak egyszer találkozik egy nagyobbal és erősebbel aki nem csak játszani akar. sajnos egyszer összeverekedett egy briarddal, alig tudtok leszedni őket egymásról, pedig először csak játszottak...

2010. aug. 14. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos őket hívjuk ostoba gazdáknak.. Gőze nincs a kutyanevelésről.
2010. aug. 14. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
ilyen emberek miatt nem szeretik a kutyásokat , ítélik el a kutyás embereket :(
2010. aug. 14. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Egy hülye p*csa volt !ELkellene venni az ilyentől a kutyát ! Ezek azok a Nelly Furtados hülyék akik csak dísznek használják a kutyát !UNDORÍTÓ
2010. aug. 14. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Biztos naponta fürdeti meg szálra puszilhat a kutya és ezért nem mehet oda idegen, koszos kutyaszerű kutyákhoz, mert bemocskolja magát-hiszen az ő Fifije nem kutya, hanem a gyereke:DD
2010. aug. 14. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Most erre mit mondjak? Az emberek hülyék.

Nekem yorkim van, és pont ma reggel, ahogy sétáltunk lent egy 50 körüli nő volt tőlünk 15-20 méterre a német juhász kutyájával, pórázon.

Az én kutyámon általában nincs se nyakörv, se póráz (tudom, tudom kötelező)

Ez a csaj meglátott minket, és elkezdett k˙rva anyázni, hogy miért nem teszem pórázra.

Most erre mit mondjak neki? Ha van egy csöpp esze, akkor látja, hogy az én kutyám annyira jól nevelt, hogy rá sem nézett az ő kutyájára.

Gondolom az ő kutyája agresszív, és neki akart volna menni az enyémnek. De az meg már nem az én bajom, hiszen az enyém tényleg az első szóra mellettem van.

Nem mellesleg amikor mögöttünk voltak, hallottam, ahogy mondja a kutyájának, hogy na gyere, most oda megyünk... nagyon szerttem volna neki megmondani a magamét, de simán kinéztem belőle, hogy elengedi a kutyát, és akkor az tuti, hogy széttépi az enyémet.

Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, tényleg túl sok hülye embernek van kutyája. Ezeknek még a plüss kutya sem való...

2010. aug. 15. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!