Ezt miért csinálta a csaj? Szerintetek normális?
Nem feltétlen hülye egyébként, esetleg kicsit túlreagálta.
Én is arra neveltem a kutyám hogy nem mehet oda másik kutyákhoz, mert csak egyszer találkozik egy nagyobbal és erősebbel aki nem csak játszani akar. sajnos egyszer összeverekedett egy briarddal, alig tudtok leszedni őket egymásról, pedig először csak játszottak...
Most erre mit mondjak? Az emberek hülyék.
Nekem yorkim van, és pont ma reggel, ahogy sétáltunk lent egy 50 körüli nő volt tőlünk 15-20 méterre a német juhász kutyájával, pórázon.
Az én kutyámon általában nincs se nyakörv, se póráz (tudom, tudom kötelező)
Ez a csaj meglátott minket, és elkezdett k˙rva anyázni, hogy miért nem teszem pórázra.
Most erre mit mondjak neki? Ha van egy csöpp esze, akkor látja, hogy az én kutyám annyira jól nevelt, hogy rá sem nézett az ő kutyájára.
Gondolom az ő kutyája agresszív, és neki akart volna menni az enyémnek. De az meg már nem az én bajom, hiszen az enyém tényleg az első szóra mellettem van.
Nem mellesleg amikor mögöttünk voltak, hallottam, ahogy mondja a kutyájának, hogy na gyere, most oda megyünk... nagyon szerttem volna neki megmondani a magamét, de simán kinéztem belőle, hogy elengedi a kutyát, és akkor az tuti, hogy széttépi az enyémet.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, tényleg túl sok hülye embernek van kutyája. Ezeknek még a plüss kutya sem való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!