Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan hívjam el randira?
Van egy lány aki már több, mint egy éve nagyon tetszik,egy házibulin ismerkedtünk meg,( nem lakunk egy városban). Tavaly sikerült vele elég jó viszonyt kialakítanom, de nem éltem a lehetőséggel a félénkségem, és a tapasztalatlanságom miatt. Nyáron megszakadt a kapcsolat. Hogyan kéne "felújítanom"?
Már rájöttem hogy ezzel a félénkségemmel el is veszíthetem örökre, szóval már arra is kész vagyok, hogy elhívjam valahova. De mivel nem egy városban lakunk ezért csak facebookon tudnám elhívni, vagy pedig várhatok egy újabb bulira 1,5 hónapot amire lehet hogy vagy ő vagy én nem tudok elmenni. Szóval lehet nem kéne már várnom (vártam már így is egy évet), és el kéne előbb hívnom.
Ennyi idő után, mit írhatnék neki? Mert nem akarok azzal indítani egyből hogy elhívom.
Vagy szerintetek gáz lenne most nyár után újra előbukkannom, inkább várjak arra a bulira?
Örülnék ha a kommenteken kívül valakivel privát üzenetben is tudnék bővebben beszélni
21/F
Viszont azért régen sem voltunk nagyon jó barátok, annyira azért nem ismertem, nem fog hülyének nézni ha így ráírok a semmiből mint egy ezer éves barát?
És ha biciklizni hívnám el, az is jó lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!