Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legcikibb megtörtént randiszto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legcikibb megtörtént randisztorid?

Figyelt kérdés

Nálam az első helyen az a fiú áll akivel pár éve randiztam és már az első órában el költött 50 ezret ruhákra, folyamatosan nézegette magát a tükör előtt, én csak kullogtam mögötte és nem érdekelte, hogy engem meg nem érdekel a vásárlás. Aztán mondta, hogy ő már megéhezett és menjünk a mekibe. Ott kölcsön kért, mert nem maradt nála pénz, majd előkotort pont egy hamburgerre valót, és evés közben magáról mutogatott képeket.

Mondjuk még az is első helyen áll aki a tali alatt rugdosott, a nyakamat fojtogatta, a körömlakkomra azt mondta, hogy mi ez a szövegkiemelő és a hajamra, meg hogy olyan mint a széna. A kajakor pedig meghívott, de azt mondta miután le ültünk, hogy ha nem adom vissza az én részem neki pénzben akkor nincs nála elég pénz buszra már és nálam kell aludnia ( messzebb lakott) és el kezdett öt forintosokat számolgatni meg ki szórt mindent. A végén pedig kölcsönkért tőlem wc-re pénzt, mert sürgős dolga akadt...

21L

2015. máj. 14. 21:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez vicces lehetett, nagyon jót röhögtem rajta. :D

Kérdező, neked meg az első sztorid vicces. :D "evés közben magáról mutogatott képeket", ezen meghaltam. :D

Nekem olyan volt, hogy a srác a randira magával hozta a fél baráti társaságát, így kb. semmi érdemleges beszélgetés nem történt közöttünk, mivel a srác a haverjaival foglalkozott. És nem értettem félre, ez nem egy baráti találkozás volt, hanem egy randi, mivel a meghívást is eleve így indította. :D

Volt egy olyan is, hogy a srác el akart menni sétálni, mondtam, hogy jó, menjünk. Elkezdtünk sétálni, és egy zsúfolt, emberekkel teli helyen mentünk át, mire kijelentette, hogy őt idegesíti ez a sok ember és otthagyott. Ez még hagyján, de utána még rám írt, hogy menjek át hozzá. :D

18/L

2015. máj. 19. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!