Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok nekem veletek megtörtént szép szerelmes történeteket írni?
A páromat egy baráti összejövetelen, egy erdőben ismertem meg 5 éve április 7-én. Egyből kinézett magának, de abban a hitben élt, hogy az öcsém a barátom, így hozzám se szólt. Twistereztünk és hát igen pont mi maradtunk ketten a pályán, félreérthető pózokban.. :D Este nála folytatódott a parti, ahol már merészen szemezett és flörtölt velem. Majd a diszkóban kötött ki a társaság, ahol szó nélkül elrángattam táncolni. Nem engedtem neki se csókot, se semmit. Másnap megmondtam neki barátságnál többet nem akarok, mert az exem összetörte a szívem, csak rá tudok gondolni. Ezután mindennap beszéltünk msn-en, találkozgattunk, megtanított autót vezetni, elvitt kirándulni. Majd egyszer csak azt mondta ő ezt így nem bírja tovább megőrül értem, többet nem akar látni. Ekkor éreztem mennyire is fontos ő számomra, nagyon hiányzott. 1 hónapig nem láttam őt, míg egy szórakozóhelyen véletlenül június 21-én összefutottunk. Szerelmet vallott nekem, és akkor tudtam nekem nem kell más csak ő. Fél év múlva össze is költöztünk, nagyon szeretjük egymást azóta is. :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!