Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legcikibb megtörtént randiszto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legcikibb megtörtént randisztorid?

Figyelt kérdés

Nálam az első helyen az a fiú áll akivel pár éve randiztam és már az első órában el költött 50 ezret ruhákra, folyamatosan nézegette magát a tükör előtt, én csak kullogtam mögötte és nem érdekelte, hogy engem meg nem érdekel a vásárlás. Aztán mondta, hogy ő már megéhezett és menjünk a mekibe. Ott kölcsön kért, mert nem maradt nála pénz, majd előkotort pont egy hamburgerre valót, és evés közben magáról mutogatott képeket.

Mondjuk még az is első helyen áll aki a tali alatt rugdosott, a nyakamat fojtogatta, a körömlakkomra azt mondta, hogy mi ez a szövegkiemelő és a hajamra, meg hogy olyan mint a széna. A kajakor pedig meghívott, de azt mondta miután le ültünk, hogy ha nem adom vissza az én részem neki pénzben akkor nincs nála elég pénz buszra már és nálam kell aludnia ( messzebb lakott) és el kezdett öt forintosokat számolgatni meg ki szórt mindent. A végén pedig kölcsönkért tőlem wc-re pénzt, mert sürgős dolga akadt...

21L

2015. máj. 14. 21:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, amikor discoban összeismerkedtem egy fiúval, helyesnek tűnt, haza is kísért, megbeszéltük,hogy másnap elmegyünk moziba, du. volt, csak ő volt ott a mozi előtt a padoknál, és én, de nem ismertem meg. Ott várakoztam egy jó ideig mire odajött... De azt is hozzátenném,hogy ráadásul melegítőben jött el, de én az arcáról sem ismertem fel...:D
2015. máj. 14. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Volt osztálytársam mesélte, hogy egyszerre több vasat tartott a tűzben. Randi közben ment oda hozzájuk a csaj jelenetet rendezni. Gondolom nem kell mondani, hogy aznap nem volt búcsúcsók. :D
2015. máj. 14. 22:45
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Olyan volt, hogy:

-átlagos: az exeiről mesélt végig a randin

-a macsó: letámadott egy hirtelen csókkal, azt hittem felpofozom

-a kedves visszafogott fiú: randi végén azt mondta szeretlek, halál komolysággal (ez is túlzás)

2015. máj. 14. 22:51
 14/21 anonim ***** válasza:
95%

1.Bementünk valahova,a srác csak 1 ásványvizet ivott,a koktélokat meg csak tukmálta rám,hogy igyak-igyak.Az 5. után megkérdeztem,mivel drága hely volt,hogy itt valami nem stimmel,ki fogja ezt kifizetni ? Hát nekem kellett,mert otthon hagyta a pénzét.Mivel ez Pesten volt,elment az utolsó vonatom is,felajánlotta hogy hajnalig lehetek nála egy szobában.Marha messze lakott a helytől,taxival mentünk,kipengettem azt is.Ő lefeküdt aludni,én vártam 1-2 órát,aztán leléptem.

2. Pest,valami külvárosi terep,odamentem,az első fél órában úgy összevesztünk a sráccal,hogy fogtam magam este 11-kor,és gyalog útnak indultam toronyiránt,azt se tudtam merre,se egy bolt se semmi,találtam egy hajléktalanszállót,ott húztam meg magam reggelig,reggel hívtam egy taxit :)

3. kávézóba beülünk a pasival,tiszta idegsokkos volt alapban,egy vizet ivott,én is,mert mondta ő nem fizet ennél drágábbat,de menjek el vele a 2szintes luxusnyaralójába ... Eleve nem mentem volna sehova vele,elköszöntem tőle,de kilestem milyen járgánnyal jött : egy rozzant-rozoga teherautóval,aminek a platója tele volt törött székekkel,fadarabokkal,meg még ki tudja mivel :)

4.börtönőr srác : szuperül elbeszélgettünk neten,telefonon,mindent lebeszéltünk hova megyünk,mit csinálunk,képet is cseréltünk,ugyanúgy nézett ki élőben is,de mikor megpillantottam,úgy nézett rám mint egy elmebeteg,az volt az érzésem hogy még egy kést is belém vág 2 perc után,gyorsan ott is hagytam :)

5. spirituális beállítottságú pasival taliztam,meghallgattam miként rabolták el az ufók,milyen chipet ültettek bele,aztán elköszöntem

Nagyon sok ilyen hülyeség volt,volt miből tanulni,a végén már simán kiszűrtem két mondat után ki beteg,ki nem,és szerencsére megtaláltam azt,akit akartam :)

2015. máj. 14. 23:15
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Kedves 14-es, az nem lehetett semmi, amit az 5-ös pontban leírtál.

Nekem legdurvább randim:

Gyönyörű külsejű pasi, szőke göndör haj, kék szemek, jó test, iszonyatos egó. Az ajánlata: járni akar velem, de nem mert érdeklem mint nő vagy ember, hanem mert tanulni akar tőlem ezoterikus dolgokat. Válaszom: NEM. Életemben nem láttam egoistább alakot. Válasza: De én ezt hogy meg fogom bánni, meg milyen jó lenne. (Persze, olyannal járni, akit fikarcnyit sem érdeklek, csak hogy taníthassam.)

Másik: lánykérés egyszeri találka után a játszótéren a parkban, de közölte, ha megcsalom, akkor azt nem élem túl, ha megerőszakol valaki, azt sem, mert az is az én hibám, de reggel keressem meg.

Harmadik: Feküdt mellettem a srác egy házibuliban. Bevallom, annyiból sáros voltam, hogy tetszett nekem, de volt pasim, de inkább csak kihasznált és én léptem volna tovább. A srác mindenféléről hadovált mellettem meztelen felsőtesttel az ágyban, de pláne egy lányról, akire vár, de nem jön. Lassan leesett, hogy én lennék a csaj, akiről beszél, de azt is kifejtete virágnyelven ha közelednék hozzá megvetne. De azért vár rám hogy közeledjek. Hjajjj de jóó is az ilyen egyértelmű ajánlat. Csók sehol, csak a meztelen felsőtest...

2015. máj. 14. 23:33
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

Olyan különösen ciki nem volt, csak néhány ciki, rossz. Ezek mind különböző randik:

- nagyon vékony hangja volt a srácnak

- nem volt közös téma így ugyanarról beszéltünk, mint neten

- sokadik randin vacsi után történt az 1. szex... véletlenül büfiztem

- vettünk vizet a randin, mert nyár volt és kiszáradt a szánk... a srác arra várt, hogy én fizessem ki :DD nálam sajnos nem volt pénz. Erre láthatóan ideges lett. Annak ellenére, hogy ő ajánlotta fel, hogy igyunk valamit. :D

L20

2015. máj. 15. 00:09
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

Felutaztam Pestre (3,5 óra)nagyjából azért, hogy végigjárhassam a kisboltokat, mert ő energia italos dobozokat gyűjt és hátha van vmi új valahol, végigjárjak 2 plázát a nagy semmiért mert nem shoppingolni készültem, a telenor előtt üljek a padon, a margitszigeten leüljünk a legelső padra, majd az út szélén üljünk egy betontömbön és nézzük ahogy mennek az autók. Jaa ültünk még a városligetben is délelőtt egy fél órát, ahol megreggelizett. Dél körül kérdezgette, hogy 'nem akarsz venni vmi kaját?' persze erre a válaszom 'nem' volt, mert nem gondolnám, hogy ez az én dolgom lenne... Aztán délután a keleti pályaudvar előtt is ültünk, mert én hülye megvettem reggel oda-vissza a jegyeket helyjeggyel együtt, így nem tudtam előbb hazamenni. Amikor reggel mondtam, hogy menjünk az állatkertbe, mert az egész napos program, nem unatkoznánk, arra a válasz az volt, hogy nem gondolom, hogy ő egész nap majmokat fog szagolni... 

Amikor említettem, hogy gondoltam csinálunk is vmit, beülünk vhova, akkor még én voltam a bunkó, és túl nagyok az elvárásaim. És ha elvárom tőle, hogy ő szervezze meg a programot, az olyan mintha azt akarnám, hogy vigyen el hawaii-ra. Pedig csak annyi lett volna, hogy igyunk meg vmit, vagy együnk egy fagyit. Ráadásul nem meghívatni akartam volna magam. Azt is megkaptam, hogy más örült volna ennek a programnak... Végül még hazavonatoztam 3,5 órát, aztán a helyi járattal majdnem 1 órát, szóval kb. 8 órát utaztam ezért a "szuper" napért.

2015. máj. 15. 03:20
 18/21 Adri+ ***** válasza:
Tetszik vadul a csaj, csak neki én azért nem, met szerinte idegen vagyok : Tehát nem ismer. Végül is : a papájával szeretett volna randizni ez a perverz, szerencsétlen? Naná, hogy az, amíg nem ismerjük egymást. Elképzelem bemenne a pékségbe, viszont eszébe jut, hogy idegen szolgálná ki. lOl és lOl
2015. máj. 18. 03:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy annyira készültem a randira, hogy vettem egy új ruhát. Egy dolgot felejtettem el, levágni róla az árcédulát, és amikor mentünk el a Római part egyik szórakozóhelyéről, akkor utánunk kiabáltak, hogy 12 ezer FT a csaj :)
2015. máj. 18. 06:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja, mert lógott a hátamon a biléta, és elkapták, és benyögték ezt a szöveget :)

Most már nevetünk rajta, két éve volt :)

2015. máj. 18. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!