Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a helyzetről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a helyzetről? Randiztunk, de kosár lett a vége.

Figyelt kérdés

Elhívtam randira egy hölgyet, aki egy évvel fiatalabb nálam. Nem szoktak a korombéli nők érdekelni, de neki 2 gyereke is van, azt feltételeztem, hogy emiatt érettebb. Be is jött a dolog. 1 hét netes ismerkedés, majd randiztunk egyet.

Aztán a randin jót beszélgettünk, komoly dolgokról meg minden féléről. Nagyon kedves és udvarias voltam vele, meghallgattam, elmondtam a saját történetem és mégis kosarat kaptam.

Megkaptam, hogy "túl jó vagy hozzám", "érzékeny vagy, úgyis megbántanálak", stb dolgokat... és nagyon rosszul esett, őszintén megmondom.

Hogy kellett volna viselkednem, ha nem kedvesen? Másztam volna a szájába az első randin, meg taperoltam volna? Én komoly szándékkal indultam neki, nem ágyba vinni akartam...

Tényleg ekkora baj, ha az ember kedves és udvarias és nem bunkó, nyomulós tahó?

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

24/F

2015. máj. 14. 14:47
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Kösz, átjött a szarkazmus! :D Viszont ha azt nézzük, hogy jelenleg egyedül van, ahhoz képest szerintem bármilyen anyagi segítség jól jött volna... függetlenül attól, mennyit is keresek. De mindegy is, talán jobb így.

Egy újabb ok, hogy többé ne szólítsak le ismeretlen nőt.

2015. máj. 14. 18:53
 22/25 anonim ***** válasza:
Az mennyire kizárt ,hogy csak kalandot keresett de látta, hogy te többet és ezért lettél koppintva?
2015. máj. 14. 19:29
 23/25 A kérdező kommentje:
Azt mondta Ő is a komoly kapcsolatok híve. :\
2015. máj. 14. 20:00
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem se jöhettél be neki külsőleg, leggyakrabban akkor mondjuk mi nők / lányok ezt a férfiaknak...

De lehet, hogy összefügg a gyerekkel és az egzisztenciával ez a kérdés, másra számított.

ne búslakodj, elég normálisnak tűnsz, főleg, hogy nem vagy bulizós stb. én ezt díjaznám mivel én se vagyok olyan, de hát nem vagyunk egyformák.

Fel a fejjel:) Talán jobb is, hogy így alakult, tényleg fiatal vagy még két idegen gyerek felneveléséhez , találsz jobbat is majd:)

20L

2015. máj. 14. 20:10
 25/25 A kérdező kommentje:

Elég csalódott vagyok, de hát mit van mit tenni... :\

Köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 14. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!