Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rendbe szedni magam? Pár hete ismerkedtem egy lánnyal és párszor találkoztunk. Most úgy néz ki, hogy vége.
Szard le! Lépj tovább!
Pár alkalomból még nem is ismerted meg igazán!
Nehogy már emiatt bedepizz... Nekem is ma mondta az a srác, akivel össz-vissz 2x találkoztam és pesti, hogy tartsunk szünetet.
Vannak társkeresők, csinálj magadról egy képet, töltsd fel, aztán randizgass! Itt a tavasz!
Túl rövid az élet, hogy pár hetes ismeretség miatt a padlóra kerülj...majd jön más. Mindig jön.
Fel a fejjel, szép napot :)
21 éves vagy, és életunt? Ez azért szomorú. Meg tudom érteni, én is vagyok így néha.
Ha depressziós vagy, kérj segítséget, különben nagyon nehéz dolgod lesz. Nőkkel is, munkával is, az egész élettel is. Segíthet még, ha sokat vagy barátokkal, illetve ha van valami hobbid. Akármi. Írtad, hogy hetente többször találkozol barátokkal, ami nagyon jó, de vannak köztük IGAZI JÓ barátok is? Az sokat számítana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!