Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívjam, ne hívjam, legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam, ne hívjam, legyen vége a melodrámának?

Figyelt kérdés
van egy évfolyamtársam, édes ember, nem akarok tőle túl sok mindent, csak megismerni, de azt nagyon, mert állati érdekes. egy ideig ő jött utánam, meg csekkolt vagy 3 percenként, aztán volt, hogy egy-két nap beszéltünk, az elmúlt 3 hét kimaradt. úgy tűnik a szalagavatómon valami törést élt át, nem szólt, hogy eljön (pedig hívtam) és nem is szólt hogy ott volt, de azóta szabályosan kerül, ideges(mászkál, ha van tere, rázza a lábát, fel áll leül, nem tud egy helyben maradni, turkodja a haját stb), köszönni pedig szökő évente egyszer és azt is baromira halkan szokott. jó előtte se volt valami állatira szociális, de legalább alkalmam volt vele váltani két mondatot, mert hajlandó volt kijönni a termükből(egyedül!) :D és úgy vagyok vele, hogy a szünetben alkotni kéne valamit, pl hobbit, mert én fanatikusan imádom, őt meg érdekli, vagy bármi, mert utána minden az érettségiről fog szólni.. ja! és nem hajtani szeretnék rá, szóval valami lájti szöveget ha kérhetném, köszönöm, boldog karácsonyt előre is (:
2014. dec. 19. 04:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

De cuki, neked is Boldog Karácsonyt:D

Muszáj , nem bírom ki,hogy elmondjam én is végzős vagyok,tehát abszolut megértem azt,hogy érzed az idő hiányát:D

Érezhetően főnyeremény vagy /abból adódóan,ahogy írsz róla/ akkor fogd magad és,ha a szép szavak kevesek menj vissza picit az általánosba.Vagyis.... írj neki egy kézzel írott levelet,amiben azt írod,hogy "x órakkor y helyen,hiányzik,hogy kettesben legyünk".Tuti siker.. remélem :)

Dee!! Ha rosszul sülnének el a dolgok hagyd a futást,hisz úgyis jön másik busz :)

2014. dec. 19. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:
végre valaki helyesen letudta írni a 'muszáj'-t
2014. dec. 19. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan aranyos vagy. :) Szívből szurkolok neked, mert tényleg cuki vagy XD

Amúgy az én szerelmem hasonló, csak érted, én akarok tőle valamit... :D Szóval nem tudok segíteni én se, ha tudnék, akkor már rég a barátnője lennék a választottamnak, de azért szurkolok.

19/L

2014. dec. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!