Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a helyzetről? Randiztunk, de kosár lett a vége.
Elhívtam randira egy hölgyet, aki egy évvel fiatalabb nálam. Nem szoktak a korombéli nők érdekelni, de neki 2 gyereke is van, azt feltételeztem, hogy emiatt érettebb. Be is jött a dolog. 1 hét netes ismerkedés, majd randiztunk egyet.
Aztán a randin jót beszélgettünk, komoly dolgokról meg minden féléről. Nagyon kedves és udvarias voltam vele, meghallgattam, elmondtam a saját történetem és mégis kosarat kaptam.
Megkaptam, hogy "túl jó vagy hozzám", "érzékeny vagy, úgyis megbántanálak", stb dolgokat... és nagyon rosszul esett, őszintén megmondom.
Hogy kellett volna viselkednem, ha nem kedvesen? Másztam volna a szájába az első randin, meg taperoltam volna? Én komoly szándékkal indultam neki, nem ágyba vinni akartam...
Tényleg ekkora baj, ha az ember kedves és udvarias és nem bunkó, nyomulós tahó?
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
24/F
Dehogy az...
Tudom, hogy manapság ez a divat, de nem érdekel, mert család centrikus vagyok, szeretem a gyerkőcöket. És igen, nem zavart volna egyáltalán, sőt... tetszett volna. Nem mindenkinek a szórakozás és a karrier jelenti az életet. Nekem például nem. Nem vagyok olyan, mint a velem egykorúak. De megint: a kérdés szempontjából ez teljesen irreleváns, azt hiszem. Nem változtat a kérdésen.
Szerintem a csaj nem akart próbaköröket futni.
Reálisan olyan 30-40-es férfitől várhatja el, hogy megbecsülje, vele együtt éljen, gyerekeit apaként szeresse, nevelje, aki már szintén elvált, gyerekes.
Belőled max. azt nézhette ki, hogy őt szívesen kezelgetnéd pár évig, de a gyerekeivel már nem tudnál mit kezdeni.
Mint mondtam, én nem ilyen típus vagyok. Ennyi. Ezt tessék elfogadni. Nem élek semmi olyasmivel, amit ne tehetnék meg családosként sem. Ez az "élj", sokak számára a bulizást, csajozást, stb jelenti. Nekem ez nem kellett soha és nem is kell most sem. Nem véletlenül vonzanak általában az idősebb nők, illetve ha nem is idősebbek, de anyukák.
De most ne erről legyen már szó! Nem ez volt a kérdés.
Egyszerűen nem érezte azt a kémiát,amit ilyenkor érezni kéne,és valahogy megmagyarázta.Előfordul az ilyesmi.
Másrészt véleményem szerint sem vesztettél sokat,azért az,hogy ennyi idősen van két gyereke,és csak teng a világban,elég sokat elárul a hölgyről.Mondom ezt nőként.
Most érettségizett, utána szakma. Dolgozik az ügyön. Én is esti gimibe járok.
Senki sem tökéletes!
De én azt érzem, hogy túl udvarias/formális lehettem... a beszélgetéseink is ilyenek voltak. Mit gondoltok, már első randin meg kellett volna csókolnom, vagy ilyesmi? Úgy gondolom, hogy az embernek ha komoly a szándéka, nem ezzel nyit és ennek megfelelően nem akartam ezzel elijeszteni. :\
Amúgy 23 éves a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!