Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a helyzetről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a helyzetről? Randiztunk, de kosár lett a vége.

Figyelt kérdés

Elhívtam randira egy hölgyet, aki egy évvel fiatalabb nálam. Nem szoktak a korombéli nők érdekelni, de neki 2 gyereke is van, azt feltételeztem, hogy emiatt érettebb. Be is jött a dolog. 1 hét netes ismerkedés, majd randiztunk egyet.

Aztán a randin jót beszélgettünk, komoly dolgokról meg minden féléről. Nagyon kedves és udvarias voltam vele, meghallgattam, elmondtam a saját történetem és mégis kosarat kaptam.

Megkaptam, hogy "túl jó vagy hozzám", "érzékeny vagy, úgyis megbántanálak", stb dolgokat... és nagyon rosszul esett, őszintén megmondom.

Hogy kellett volna viselkednem, ha nem kedvesen? Másztam volna a szájába az első randin, meg taperoltam volna? Én komoly szándékkal indultam neki, nem ágyba vinni akartam...

Tényleg ekkora baj, ha az ember kedves és udvarias és nem bunkó, nyomulós tahó?

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

24/F

2015. máj. 14. 14:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Dehogy az...

Tudom, hogy manapság ez a divat, de nem érdekel, mert család centrikus vagyok, szeretem a gyerkőcöket. És igen, nem zavart volna egyáltalán, sőt... tetszett volna. Nem mindenkinek a szórakozás és a karrier jelenti az életet. Nekem például nem. Nem vagyok olyan, mint a velem egykorúak. De megint: a kérdés szempontjából ez teljesen irreleváns, azt hiszem. Nem változtat a kérdésen.

2015. máj. 14. 15:08
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a csaj nem akart próbaköröket futni.

Reálisan olyan 30-40-es férfitől várhatja el, hogy megbecsülje, vele együtt éljen, gyerekeit apaként szeresse, nevelje, aki már szintén elvált, gyerekes.

Belőled max. azt nézhette ki, hogy őt szívesen kezelgetnéd pár évig, de a gyerekeivel már nem tudnál mit kezdeni.

2015. máj. 14. 15:09
 13/25 A kérdező kommentje:
Elég egyértelműen kifejeztem, hogy az apa szerep tetszene, szóval aligha. Sőt, sokat kérdeztem a gyerekeiről is.
2015. máj. 14. 15:10
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Már hogy lenne irreleváns. Ember 24 éves vagy még nem is éltél, tudod te mit jelent két gyerek, az nem két tengerimalac? Tudod mennyi pénz, mekkora felelőség? Ráadásul nem is tiéd. Ne csinál ekkora ökörséget bármennyire is szereted a gyerekeket. Inkább 24 évesen élj egy kicsit.
2015. máj. 14. 15:12
 15/25 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, én nem ilyen típus vagyok. Ennyi. Ezt tessék elfogadni. Nem élek semmi olyasmivel, amit ne tehetnék meg családosként sem. Ez az "élj", sokak számára a bulizást, csajozást, stb jelenti. Nekem ez nem kellett soha és nem is kell most sem. Nem véletlenül vonzanak általában az idősebb nők, illetve ha nem is idősebbek, de anyukák.

De most ne erről legyen már szó! Nem ez volt a kérdés.

2015. máj. 14. 15:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a nő a 2 gyerekkel? Lehet, hoyg aranyos kisfiúnak tartott magához képest és nem tudta veled elképzelni az életét. Kár, pedig biztosan értékes vagy. Lehet, hogy valami nem tetszett neki, amit nem vettél észre, bár 2 gyerekkel örülhetne, hogy egy 24/F érdeklődik iránta. Ne sajnáld, jobb lesz ez így neked. Nem is biztos, hogy benned van a hiba, nőként mondom ezt.
2015. máj. 14. 15:19
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Egyszerűen nem érezte azt a kémiát,amit ilyenkor érezni kéne,és valahogy megmagyarázta.Előfordul az ilyesmi.

Másrészt véleményem szerint sem vesztettél sokat,azért az,hogy ennyi idősen van két gyereke,és csak teng a világban,elég sokat elárul a hölgyről.Mondom ezt nőként.

2015. máj. 14. 15:20
 18/25 A kérdező kommentje:

Most érettségizett, utána szakma. Dolgozik az ügyön. Én is esti gimibe járok.

Senki sem tökéletes!

De én azt érzem, hogy túl udvarias/formális lehettem... a beszélgetéseink is ilyenek voltak. Mit gondoltok, már első randin meg kellett volna csókolnom, vagy ilyesmi? Úgy gondolom, hogy az embernek ha komoly a szándéka, nem ezzel nyit és ennek megfelelően nem akartam ezzel elijeszteni. :\

Amúgy 23 éves a nő.

2015. máj. 14. 15:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod, a külsővel nem lehet baj, mert már találkoztatok előtte, akkor a randi során sikerült felmérnie a személyiségedet és jövőképedet, ami nem egyezik azzal, amit elképzelt. Lehet, te úgy gondolod, jó páros lettetek volna, neki pedig lehet már tapasztalata hozzád hasonló férfival, és látja a buktatókat. Ha azt mondja, úgyis megbántana, akkor nyilván hosszú távon nem tudja veled elképzelni a dolgot, max alkalmi kapcsolatnak, te viszont ennél többet akarsz. Az is lehet, anyagilag nem tart partiképesnek, hogy neveld a két gyerekét.. írtad, esti gimibe jársz, nem tudom, mi a munkád, de alapfokú képzettséggel nehéz jól fizető állást szerezni és lakást/megélhetést biztosítani egy egész család számára.
2015. máj. 14. 15:55
 20/25 anonim ***** válasza:
55%
Sajnálom a nőt, mert biztos nem fog találni még egy ilyen balekot. :D
2015. máj. 14. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!