Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszek neki? (bővebben lent)
:P
egyikőnk sem az a bulizós tipus, de jó ötlet xD
Aha,elképzelhető,hogy tetszel neki,csak nem mer lépni.Próbálj vele valami csendes programot csinálni,kérd meg,hogy segítsen valamiben,kérd ki dolgokról a véleményét,hogy lássa,hogy érdeklődsz és kialakuljon valamiféle bizalom.
Írtad,hogy csendes,de azt nem,vajon volt-e már barátnője.És hány évesek vagytok?
Remélem nem írtam túl elavult praktikákat,csak mert én már öreg 18 éves vagyok és az előbb olvastam egy kérdésben,hogy a mai "fiatalok" "csöcsbimbócsípéssel" ismerkednek...
köszi a válasz, amúgy szerintem még nem volt barátnője és 16 évesek vagyunk
csöcsbimbócsípéssel xD
Ha már odamegy hozzád és beszélget veled, tetszel neki. Ez ellen nincs mit tenni, sajnálom :D Egyébként ha még bámulni is szokott és nem érdekli a többi csaj akkor tényleg. Beszélgess vele, hívd el sétálni, kérj segítséget a háziban, cikizd vele a tanárokat, egy idő után remélhetőleg összejöttök :)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!