Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el mindenki?
Szia.
Ha gondolod írhatsz egy-két esetet, meg pár dolgot magadról, hátha tudok segíteni valamiben. :)
Szerintem túl rendes vagy (bar nem ertem miert baj, de ertheto mert olyan ferfi kell nekik aki meg tudja vedeni oket)
Nekem van egy egyszeru megoldasom.... Soha senkit nem szólítok meg es egyedul maradok....
Akarmennyire is szeretnek baratnot így jobb mert úgyesem tudnam megvedeni, unná magát mellettem, nem kell égni a visszautasításoktól.. Stb... Oke gyava ember vagyok, de ilyen kinek kell? Senkinek, akkor meg minek probalkozzak.
Szerintem sugárzik az, hogy nem értékeled magad.
Ha már el tudsz velük beszélgetni, akkor meghívhatod egy kávéra, vagy ilyesmi és akkor már sima ügy.
Ha esetleg nem válna be az egyik csaj, jöhet a következő, nem kell rögtön feltétlen egynél leragadnod...
És nem kell siránkozni, de a legfontosabb: Soha ne legyél szerelmes, mert azzal csak a gond van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!