Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz ha egy lány nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha egy lány nem iszik alkoholt (soha) és nem dohányzik?

Figyelt kérdés

Nem iszok, és nem cigizek. Kávét viszont mindig iszok.

16/L

nagyon gáz?

2015. máj. 6. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
én nem iszok alkoholt, nem cigizek, nem kávézok meg semmi ilyesmivel nem élek :D anno a barátomnak pont emiatt tetszettem meg, mert egy beszélgetés folyamán kiderült, hogy soha nem iszok alkoholt :)
2015. máj. 6. 17:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

mégis miért lenne gáz?

én is csak nagyon nagyon ritkán iszok, soha nem cigiztem és nem is fogok és a kávét se szeretem, így azt se iszok

de ebben semmi gáz nincs, legalább egészséges

és még soha senki nem mondta rám, hogy jaj milyen gáz vagyok

2015. máj. 6. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ez a normális.

Én már elmúltam 40, de amikor én voltam tizenéves, akkor csak a nagyon lecsúszott tinik ittak ilyen mennyiségben alkoholt. Aztán bejöttek ezek a hígított alkoholok (Bacardi breezer és társai), amelyeket azért találtak ki a szeszfogalmazók, hogy újabb fogyasztói csoportokat alakítsanak ki. No, sikerült is.

Ráadásul sokkal jobban rombol az alkohol tizenévesen, mert az agyad még fejlődik.

Szóval legyél büszke arra, hogy te nem iszod el az agyad!

2015. máj. 6. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, inkább előny, de a ellenkezője mértékkel sem hátrány..
2015. máj. 6. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Inkább előny.
2015. máj. 6. 18:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz. Miért lenne? Én nem szeretem ha valaki dohányzik legyen az férfi vagy nő. Inni meg csak alkalmakkor. De ha te nem iszol egyáltalán nem zavaró.
2015. máj. 6. 18:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem gáz, példaértékű, ahogy élsz és tisztellek! 40/f
2015. máj. 7. 05:32
 18/19 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz? én férfi vagyok mégsem teszem egyiket sem. inkább megsüvegelendő!
2015. máj. 7. 08:05
 19/19 anonim válasza:
Az a gáz, hogy idegen emberektől várod a megerősítést.
2015. máj. 23. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!