Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rosszul csináltam valamit?
Megismerkedtem egy lánnyal úgy kb 1 hónapja, rengeteget beszéltünk azóta ( naponta több órát ) , találkoztunk is néhányszor , és látásból már évek óta ismertük egymást..
Én szépen beleszerettem, és ezt el is mondtam neki. Erre választ nem kaptam, csak a meglepődését fejezte ki. Most végre megtettem az első lépést, elhívtam mozizni.. Erre abban a pillanatban igent mondott és már el is kezdtük tervezgetni a napot ( és megyünk is ), azonban egyik napi beszélgetésünk során felhívta rá a figyelmemet, hogy ez nem randi.. Mire számítsak? Így nem is érdemes azon a napon olyan gesztusokat sugározni felé, vagy nem érdemes kezdeményezni valamiben?
És ezt hogy lehet megtudni, hogy melyik a kettő közül?
Illetve honnan tudom eldönteni , hogy nyissak-e vagy sem..?
Én tuti, hogy a helyedben hagynám az egészet. Ha egy hónap alatt ilyen érzéseket váltott ki belőled, ellenben ő nem így érez irántad, ha ő barátként fog veled találkozni/találkozgatni te viszont többet érzel iránta, idővel még fájdalmasabb lesz számodra.
Benne miért nem fogantak meg hasonló érzések, mint benned?
Igazából nem mondta, hogy nem érez irántam semmit viszont azt sem, hogy igen!
Amikor erről van szó tereli a témát.. Mindegy lemegy ez a nap és ideírom, hogy mi történt( illetve szerintem azt fogom írni, hogy mi nem.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!