Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond a lány mindig "nemtudom-ot" ha randira hívom?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk. csak most jobban megkedveltem és elhivtam randira de még mindig nem mondott semmi biztosat h igen v. nem. és nem akarom belekényszeríteni semmibe. 18/f 16/l2010. febr. 21. 19:29
11/15 anonim válasza:
Nekem egyik exem mondta mindig, hogy "nemtudom őőőő nem":D
19/F vagyok én:D
12/15 anonim válasza:
mert NEM akar veled randizni. csak nem akar megbántani.
13/15 anonim válasza:
nem akar veled elmenni, de nem akar a nem-mel megbántani
ennyi
én is mindig nemtom-ot monok
vagy azt h bocsi de...[hatásszünet]..de nem
14/15 anonim válasza:
Vagy valóban nemet jelent, vagy tényleg nem tudom-ot, mert azt mondtad, hogy "ő nem olyan". Ebben az esetben mondd meg neki, hogy elviszed egy próbarandira, aztán döntse el, hogy elmegy-e veled egy igazira. De követeld tőle a pontos választ, ami egy igenben vagy nemben ki is merül.
Sok sikert!:)
15/15 anonim válasza:
Marhára nem jössz be, NEM akar veled randizni, ugyanakkor bunkózni sem akar veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!