Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit szeretek de nemtudom hogy hívjam el randizni, szerintetek?
igen, hivd el randizni, kérdezd meg nem menne-e el veled teázni, kávézni, és közben tudtok jó sokat dumálni.
a lényeg hogy legyél türelmes, szerintem ne siessd el a dolgot, de csókold meg az elsö randi végén. szépen lassan majd hozzá vezet az út. tudod "türelem rózsát terem":P
ha az elsö randi megvolt, jöhetnek a következök pl a következőhéten vagy hétvégén:)
sok sikert 18/L
Szia.
Szerintem nyugodtan hívd el egy kólára v bármire, a lényeg h elhívd:)
szerintem a csókot meg hagyd ki, saját környezetemben tapasztaltam hogy azok a kapcsolatok amik egyből belecsapnak a lecsóba(rögtön csók és aztán ami még jöhet),azok elég hamar elvéreznek.
Én a barátnőmmel mikor megismerkedtem akkor csak puszival váltunk el egymástól. következő randin kézenfogva sétáltunk a városban -9 fokban,szintén puszis elválással,
következő randin már kicsit több volt megint, a csók pedig csak az ezt követő randi után volt.
szerintem minél jobban nem kapkodod el annál jobban sikerül majd. Én barátnőmmel 13.5 hónapja vagyok együtt...
és mondhatom még mindig minden tökéletes.(sok mindenen mentünk keresztül együtt)
de nem is ragozom tovább...
a lényeg h a randiknál az idő majd kialakítja h mikor mi jöjjön :)
sok sikert
Nem hinném h gyávának tart majd,
gyávaság nem ebben nyilvánul meg:)
csókolózni ráértek eleget nem múlik rajta semmi:)
például engem a barátnőm lassított le h ne siessünk előbb ismerjük meg jobban egymást.
De ha le akarod venni a lábáról akkor figyelmes legyél:)
ne nyomulj túlságosan,
semmit ne erőltess,lehet h egy vörös rózsa is jól jöhet,abból látni h fontos számodra a lány:)
én is saját tapasztalatból mondom, hogy ne csókold meg az első randin.
az én volt barátommal az volt hogy kétszer kimentünk sétálni. semmi jelét nem adta hogy tetszem neki meg ki volt neki írva egy szívecske msnre és gondoltam biztos van barátnője. és akkor egy csomó ideig nem találkoztunk csak msnen beszéltünk aztán bevallotta hogy tetszem neki aztán elmentünk hozzá és ott lesmárolt és nagyon furcsa volt nekem nagyon nem jött be mert megijedtem
szépen lassan fogj neki mindennek
és kérdezd meg majd tőle hogy megfoghatod e a kezét
aztán öleld meg és végül kérdezd meg hogy szabad e a csók és ha engedi akkor csókold meg :]
remélem segítettem
bár tudom hogy már régen írtad ki a kérdést..
na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!